Povezane vesti

Problemi za Srbiju: Nije samo Đoković otpao sa spiska

Problemi za Srbiju: Nije samo Đoković otpao sa spiska

B92 pre 58 minuta
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki suočava se s kadrovskim problemima pred duel s Danskom u Kopenhagenu pošto je, osim Novaka Đokovića, i Dušan Lajović otkazao svoje učešće. Đoković bio je primoran da preda meč u… »
Nove nevolje za Srbiju: Otpisan još jedan teniser sa spiska za Dejvis kup

Nove nevolje za Srbiju: Otpisan još jedan teniser sa spiska za Dejvis kup

Večernje novosti pre 40 minuta
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki suočava se s kadrovskim problemima pred duel s Danskom u Kopenhagenu pošto je, osim Novaka Đokovića i Dušan Lajović otkazao svoje učešće. G.Šljivić Novak Đoković je bio primoran da… »
Čuli smo se i rekao mi je da nije dobro: Viktor Troicki otkrio detalje vezane za Đokovića!

Čuli smo se i rekao mi je da nije dobro: Viktor Troicki otkrio detalje vezane za Đokovića!

Hot sport pre 3 sata
Povreda koja brine! Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, potvrdio je da Novak Đoković neće nastupiti na predstojećem duelu protiv Danske u Kopenhagenu zbog povrede. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
"Čuo sam se sa Novakom - rekao mi je da nije dobro..."

"Čuo sam se sa Novakom - rekao mi je da nije dobro..."

B92 pre 4 sati
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki potvrdio je da Novak Đoković neće nastupiti na predstojećem duelu u Kopenhagenu zbog povrede. Troicki je za "Euronjuz" preneo svoje utiske o situaciji koja je prethodila Đokovićevom… »
Moglo se naslutiti: Srbija će morati bez Đokovića!

Moglo se naslutiti: Srbija će morati bez Đokovića!

Hot sport pre 8 sati
Očekivan rasplet situacije! Novak Đoković je noćas predao polufinalni duel koji je igrao protiv Aleksandera Zvereva, zbog povrede mišića. Odmah je bilo jasno da najbolji teniser svih vremena neće moći da nastupi za Srbiju u Dejvis Kupu protiv… »
Viktor Troicki prelomio! Ovo je sastav Srbije za Dejvis kup mečeve protiv Danske

Viktor Troicki prelomio! Ovo je sastav Srbije za Dejvis kup mečeve protiv Danske

Večernje novosti pre 9 sati
Selektor teniske Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki saopštio je danas novi spisak igrača za meč protiv Danske posle povrede i otkaza Novaka Đokovića. G.Šljivić Kako je saopštio Teniski savez Srbije, osim Đokovića, koji je rano… »
Dejvis kup: Nije samo Đoković „otpao“ sa spiska za Dansku

Dejvis kup: Nije samo Đoković „otpao“ sa spiska za Dansku

Sport klub pre 10 sati
Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki ažurirao je spisak igrača za duel sa Danskom u Kopenhagenu posle otkaza Novaka Đokovića. Najtrofejniji teniser u istoriji „belog sporta“ predao je meč po okončanju prvog seta polufinala… »
Troicki bez Novaka u Dejvis Kupu, Kecmanović predvodi Srbiju protiv Danske

Troicki bez Novaka u Dejvis Kupu, Kecmanović predvodi Srbiju protiv Danske

Euronews pre 9 sati
Selektor teniske Dejvis Kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki saopštio je danas novi spisak igrača za meč protiv Danske posle povrede i otkaza Novaka Đokovića. View this post on Instagram A post shared by Teniski Savez Srbije… »
Đoković ne igra za Srbiju protiv Danske

Đoković ne igra za Srbiju protiv Danske

Sportske.net pre 9 sati
Novak Đoković je zbog povrede butnog mišića morao da preda meč Aleksandru Zverevu u polufinalu AO, a neće igrati ni za reprezentaciju Srbije protiv Danske u prvom kolu kvalifikacija za Dejvis kup finale. "Dejvis kup je sigurno van opticaja, za Dohu… »
Troicki: Novak mi je pre meča rekao da noga nije dobro

Troicki: Novak mi je pre meča rekao da noga nije dobro

Sport klub pre 9 sati
Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije, neće moći da računa na Novaka Đokovića za sedam dana u Kopenhagenu. Za „Euronjuz“ je preneo svoje utiske svega što se jutros desilo u Melburnu: – Povreda je Novak sprečila da pokaže… »
Đoković i Lajović ne igraju protiv Danske u kvalifikacijama za Dejvis kup

Đoković i Lajović ne igraju protiv Danske u kvalifikacijama za Dejvis kup

Radio sto plus pre 10 sati
Đoković je danas predao polufinalni meč Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pokidao mišić, a posle meča rekao je da je Dejvis kup van opticaja i da ne zna da li će se oporaviti za turnir u Dohi. Selektor Srbije Viktor Troicki moći… »
Novak nije jedini, Troicki ima dva problema: Morao da pozove rođenu braću da igraju za Srbiju

Novak nije jedini, Troicki ima dva problema: Morao da pozove rođenu braću da igraju za Srbiju

Mondo pre 10 sati
Novak Đoković i Dušan Lajović neće igrati za Srbiju u Dejvis kupu, Viktor Troicki menjao spisak. Novak Đoković zbog povrede nije u mogućnosti da pomogne reprezentaciji Srbije. Još je prošle godine najbolji teniser svih vremena najavio da mu je… »
Oglasio se i Nik Kirjos: Australijanac zapušio usta sunarodnicima koji zvižde Novaku Đokoviću

Oglasio se i Nik Kirjos: Australijanac zapušio usta sunarodnicima koji zvižde Novaku Đokoviću

Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, predao je meč Aleksandru Zverevu nakon gubitka prvog seta u polufinalu Australijan Opena. Povreda je bila jača, te je Novak morao da se povuče, što nije naišlo na razumevanje publike… »
Gde ćemo ponovo videti Novaka Đokovića: Srbija će morati bez njega u Danskoj, u Kataru možda, a onda...

Gde ćemo ponovo videti Novaka Đokovića: Srbija će morati bez njega u Danskoj, u Kataru možda, a onda...

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Novak Đoković je zbog povrede mišića predao polufinalni meč Australijan Opena protiv Aleksandra Zvereva nakon kraja prvog seta, pa se sada postavlja pitanje gde bi najboljeg svih vremena mogli da vidimo makar do polovine ove godine… »

Vesti dana »