Povezane vesti
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška" Emotivna ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i bolesti…
Kurir 24.01.2025
Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za medije govorila o svemu. Ona je tada istakla da Luni i… »
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška": Velika ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i…
Blic 24.01.2025
Pevačica Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za "Blic" govorila o svemu. Ona je tada istakla da… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Zastrašujuća tradicija za crno-bele pred 180. večiti derbi: Partizan nije pobedio Zvezdu baš dugo...
Kurir pre 12 minutajoš 5 povezanih
Majka poznate influenserke ušla u Elitu 10, pa progovorila o ćerki: "Prodala me je za lajk!"
Telegraf pre 47 minutajoš 2 povezane
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana