Povezane vesti
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška" Emotivna ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i bolesti…
Kurir 24.01.2025
Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za medije govorila o svemu. Ona je tada istakla da Luni i… »
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška": Velika ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i…
Blic 24.01.2025
Pevačica Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za "Blic" govorila o svemu. Ona je tada istakla da… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 44 minutajoš 68 povezanih
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 111 povezana
Srednjoškolci i prosvetni radnici bojkotovali nastavu, pružili podršku Jaćimovićima i Dijani Hrki
NoviSad.com pre 1 satjoš 19 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTV pre 59 minutajoš 17 povezanih