Povezane vesti
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška" Emotivna ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i bolesti…
Kurir 24.01.2025
Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za medije govorila o svemu. Ona je tada istakla da Luni i… »
"Lekovi su radili protiv mene, imala sam 15 KG viška": Velika ispovest Anabele Atijas, iskreno o ćerkama, rijalitiju i…
Blic 24.01.2025
Pevačica Anabela Atijas nedavno je zakopala ratne sekire sa ocem svoje dece Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku. Anabelin život obeležili su brojni usponi i padovi, a jednom prilikom je za "Blic" govorila o svemu. Ona je tada istakla da… »
Vesti dana »

Treći mandat za predsednika opštine u Kosjeriću, Skupštinom ponovo predsedava ista osoba
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih

(Foto) pala asimetrična zrna grada prečnika 6 cm! Nevreme se već sručilo na ovaj deo Srbije, automobili se jedva probijaju kroz bujicu: "Superćelija prošla tim područjem"
Blic pre 10 minutajoš 52 povezane

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 4 satijoš 21 povezana

Tramp obećao zaradu i "običnim" ljudima: "Amerikanci bi mogli da dobiju neku vrstu dividende od novih carina"
Blic pre 8 satijoš 25 povezanih

Javni dug Srbije na kraju juna 38,55 milijardi evra, 43,7 odsto BDP-a
Euronews pre 45 minutajoš 18 povezanih