Povezane vesti
"Poslao je policiju u tri sata noću da me privedu" Ovo je moćnik koji stoji iza Jelene Bačić Alimpić, njihova ljubav počela je…
Kurir 24.01.2025
Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić u srećnom je braku više od tri decenije sa suprugom Miroslavom Alimpićem. Njen izabranik živi povučenim životom. Radi kao istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, a spisateljicu je upoznao na radnom mestu… »
"Poslao je policiju, nisam mogla očima da ga vidim": Ljubav spisateljice sa suprugom započela je prekršajem
Mondo 24.01.2025
Ljubavna priča voditeljke i spisateljice Jelene Bačić Alimpić ne liči ni na jednu do sada. Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpiću srećnom je braku više od tri decenije, sa suprugom Miroslavom Alimpićem. Njen izabranik živi povučenim životom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 10 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana