Повезане вести

Дошло је до развода, Дијана је кривицу свалила на њега: Никад му ово није опростила

Дошло је до развода, Дијана је кривицу свалила на њега: Никад му ово није опростила

Свет & Скандал 24.01.2025
Мајка Новака Ђоковића о оцу искрено Мајка Новака Ђоковића, Дијана Ђоковић, након развода родитеља није причала са оцем, а данас је њихов однос у најбољем реду. Зденко Жагар, је својевремено у својој исповести детаљно причао о… »
"Дијана је кривицу свалила на мене, није ми то опростила": Деда Новака Ђоковића само једном говорио о ћеркама и пропалом браку…

"Дијана је кривицу свалила на мене, није ми то опростила": Деда Новака Ђоковића само једном говорио о ћеркама и пропалом браку…

Курир 24.01.2025
Дијана Ђоковић, мајка најбољег тенисера света Новака Ђоковића, након развода родитеља није причала са оцем, а данас је њихов однос у најбољем реду. Зденко Жагар, је својевремено у својој исповести детаљно причао о разводу од… »
"Дијана је кривицу свалила на мене. Није ми то опростила": Деда Новака Ђоковића само једном говорио о ћеркама и пропалом…

"Дијана је кривицу свалила на мене. Није ми то опростила": Деда Новака Ђоковића само једном говорио о ћеркама и пропалом…

Блиц 24.01.2025
Мајка најбољег тенисера света Новака Ђоковића, Дијана Ђоковић, након развода родитеља није причала са оцем, а данас је њихов однос у најбољем реду. Зденко Жагар, је својевремено у својој исповести детаљно причао о разводу од… »

Вести дана »