Povezane vesti

Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu svalila na njega: Nikad mu ovo nije oprostila

Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu svalila na njega: Nikad mu ovo nije oprostila

Svet & Skandal pre 7 sati
Majka Novaka Đokovića o ocu iskreno Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković, nakon razvoda roditelja nije pričala sa ocem, a danas je njihov odnos u najboljem redu. Zdenko Žagar, je svojevremeno u svojoj ispovesti detaljno pričao o razvodu od… »
"Dijana je krivicu svalila na mene, nije mi to oprostila": Deda Novaka Đokovića samo jednom govorio o ćerkama i propalom…

"Dijana je krivicu svalila na mene, nije mi to oprostila": Deda Novaka Đokovića samo jednom govorio o ćerkama i propalom…

Kurir pre 11 sati
Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, nakon razvoda roditelja nije pričala sa ocem, a danas je njihov odnos u najboljem redu. Zdenko Žagar, je svojevremeno u svojoj ispovesti detaljno pričao o razvodu od Dijanine majke, a… »
"Dijana je krivicu svalila na mene. Nije mi to oprostila": Deda Novaka Đokovića samo jednom govorio o ćerkama i propalom…

"Dijana je krivicu svalila na mene. Nije mi to oprostila": Deda Novaka Đokovića samo jednom govorio o ćerkama i propalom…

Blic pre 11 sati
Majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Dijana Đoković, nakon razvoda roditelja nije pričala sa ocem, a danas je njihov odnos u najboljem redu. Zdenko Žagar, je svojevremeno u svojoj ispovesti detaljno pričao o razvodu od Dijanine majke, a… »

Vesti dana »