Повезане вести

Вучић говорио на скупу у Јагодини: Готово да сам заплакао кад сам видео колико људи је дошло да брани Србију

Вучић говорио на скупу у Јагодини: Готово да сам заплакао кад сам видео колико људи је дошло да брани Србију

Телеграф 24.01.2025
Препоручујемо. У Јагодини је на централном тргу, Скверу омладине, одржан скуп поводом оснивања Покрета за народ и државу. На скупу је говорио и српски председник Александар Вучић, који је и најавио формирање Покрета. Пре… »
Свечарска атмосфера у Јагодини, очекује се говор Вучића

Свечарска атмосфера у Јагодини, очекује се говор Вучића

Ал Јазеера 24.01.2025
Српска напредна странка организује скуп у Јагодини. Промовише оснивање новог политичког Покрета за народ и државу. Окупљене су присталице власти из централне Србије које су у тај град дошле аутобусима, док су с југа земље… »
Почео велики скуп, Вучић представља Покрет за народ и државу и план Србије до 2032. године (фото)

Почео велики скуп, Вучић представља Покрет за народ и државу и план Србије до 2032. године (фото)

У центар 24.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић вечерас се обраћа грађанима окупљеним на великом скупу у Јагодини, где је представљен план и програм новог народног покрета. Како је раније најављено, скуп је отпочео у 17 часова, а… »
У Јагодини данас скуп поводом оснивања Покрета за народ и државу

У Јагодини данас скуп поводом оснивања Покрета за народ и државу

У центар 24.01.2025
Скуп поводом оснивања Покрета за народ и државу, чије је формирање најавио председник Србије Александар Вучић, биће одржан данас у Јагодини. Како је раније изјавио Вучић, на скупу, који почиње у 17 часова, биће представљен… »
У Јагодини данас скуп поводом оснивања покрета за народ и државу

РТК 24.01.2025
Скуп поводом оснивања покрета за народ и државу, чије је формирање најавио председник Србије Александар Вучић, биће одржан данас у Јагодини. Како је раније рекао Вучић, на скупу који почиње у 17 часова, биће представљен план… »

Телеграф 24.01.2025
Препоручујемо. Скуп поводом оснивања покрета за народ и државу, чије је формирање најавио председник Србије Александар Вучић, биће одржан данас у Јагодини. Како је раније рекао Вучић, на скупу који почиње у 17.00 часова, биће… »

Вести дана »