Povezane vesti
Medenica (FDU): Univerzitet umetnosti nije samo podržao studente već i sam obustavio rad
Nova 24.01.2025
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Ivan Medenica izjavio je danas da Univerzitet umetnosti ne samo što je podržao studente i njihove zahteve, već je i sam stupio u obustavu rada i svih nastavnih i ispitnih aktivnosti."Što se tiče nas na… »
Medenica (FDU): Univerzitet umetnosti nije samo podržao studente već i sam obustavio rad
Novi magazin 24.01.2025
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Ivan Medenica izjavio je danas da Univerzitet umetnosti ne samo što je podržao studente i njihove zahteve, već je i sam stupio u obustavu rada i svih nastavnih i ispitnih aktivnosti. "Što se tiče nas na… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 1 satjoš 2 povezane