Povezane vesti
Medenica (FDU): Univerzitet umetnosti nije samo podržao studente već i sam obustavio rad
Nova 24.01.2025
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Ivan Medenica izjavio je danas da Univerzitet umetnosti ne samo što je podržao studente i njihove zahteve, već je i sam stupio u obustavu rada i svih nastavnih i ispitnih aktivnosti."Što se tiče nas na… »
Medenica (FDU): Univerzitet umetnosti nije samo podržao studente već i sam obustavio rad
Novi magazin 24.01.2025
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Ivan Medenica izjavio je danas da Univerzitet umetnosti ne samo što je podržao studente i njihove zahteve, već je i sam stupio u obustavu rada i svih nastavnih i ispitnih aktivnosti. "Što se tiče nas na… »
Vesti dana »
Veselin Milić – šta je obeležilo mandate jednog od najmoćnijih ljudi u policiji (VIDEO)
Insajder pre 7 minutajoš 127 povezanih
Saslušan Veselin Milić u slučaju nestanka Aleksandra Nešovića. Tužilaštvo traži pritvor za bivšeg načelnika beogradske policije - evo za šta se tereti
Kurir pre 32 minutajoš 48 povezanih
Politika ponovo vlasnik NIN-a, Timofejev završava svoj urednički angažman u magazinu
RTV pre 42 minutajoš 23 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Žestoka svađa Trampa i novinara: Predsedniku "popustile kočnice", pa uputio teške reči (video)
Mondo pre 32 minutajoš 79 povezanih