Povezane vesti
IT stručnjaci u protestnoj šetnji sa đacima: „Ovo sve dotiče i nas, IT zajednica je mala – ali nas u zbiru ima dosta“
N1 Info 24.01.2025
“Mi kao predstavnici IT industrije smo rešili da damo naš doprinos opštoj pobuni protiv ovog nakaradnog režima. Ovo sve dotiče i nas, ne možete da živite u balonu isključeni od svega. Možda radimo za strane kompanije, ali se ovde lečimo, koristimo… »
IT stručnjaci u protestnoj šetnji sa đacima: „Ovo sve dotiče i nas, IT zajednica je mala – ali nas u zbiru ima dosta“
Novi magazin 24.01.2025
“Mi kao predstavnici IT industrije smo rešili da damo naš doprinos opštoj pobuni protiv ovog nakaradnog režima. Ovo sve dotiče i nas, ne možete da živite u balonu isključeni od svega. Možda radimo za strane kompanije, ali se ovde lečimo, koristimo… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata po novom Zakonu: Rok za podnošenje prijava 60 dana
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
SAD uklonio Rusiju kao izravnu prijetnju iz svoje sigurnosne strategije
SEEbiz pre 1 satjoš 47 povezanih
Novi državni udar: Specijalna jedinica zauzela televiziju - garda ih razbila
Pravda pre 2 satajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 30 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 51 minutajoš 38 povezanih