Povezane vesti
"11 Godina živim sam nemam nikoga na ovoj planeti" Bolna ispovest čuvenog Doktor Igija: Otkrio sve o čemu je ćutao, evo…
Kurir pre 1 dan
Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, jedno je od najpoznatijih imena iz devedesetih. Bavio se dens muzikom i iza sebe je ostavio hitove koji se i danas slušaju, a u životu je dotakao i vrh i dno. U razgovoru za medije iz Crne Gore, gde je nedavno… »
"Nemam nikog na ovoj planeti, sam sam 11 godina": Doktor Igi posle slave i miliona našao nov posao, evo čime se bavi
Mondo pre 1 dan
Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, jedno je od najpoznatijih imena iz devedesetih. Doktor Igi se bavio dens muzikom devedesetih i bio jedan od najpopularnijih pevača, koji je u brojnim intervjuima kasnije pričao o zaradi i nastupima. Iza sebe je… »
Vesti dana »
Ukrajina i Moldavija produbljuju saradnju; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 13 satijoš 1 povezana