Повезане вести

"Паметан је момак, желим да се састанемо": Ким послао Путину војску, а Трамп хоће да се виде

"Паметан је момак, желим да се састанемо": Ким послао Путину војску, а Трамп хоће да се виде

Мондо 24.01.2025
Доналд Трамп изјавио је да жели да се састане са Ким Џонг Уном. Нови-стари амерички председник Доналд Трамп изјавио је у великом интервјуу за "Фокс Невс" да жели да поново ступи у контакт са лидером Северне Кореје Ким Џонг Уном… »
"Ким је паметан момак, желим да се састанемо": Трамп у суперлативима о лидеру Северне Кореје, да ли ће добити одговор?

"Ким је паметан момак, желим да се састанемо": Трамп у суперлативима о лидеру Северне Кореје, да ли ће добити одговор?

Курир 24.01.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да намерава да поново ступи у контакт са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном. - Обратићу му се поново. Допао сам му се и слагао сам се са њим. Он је паметан момак - рекао је Трамп… »
Доналд Трамп најавио састанак са диктатором: "Слагао сам се са њим. Он је паметан момак"

Доналд Трамп најавио састанак са диктатором: "Слагао сам се са њим. Он је паметан момак"

Телеграф 24.01.2025
Препоручујемо. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да намерава да поново ступи у контакт са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном. "Хоћу, да", рекао је Трамп у интервјуу за Фокс њуз, на питање да ли ће доћи до сусрета… »

Вести дана »