Povezane vesti

Vlade đurović pohvalio Partizan a iskritikovao zvezdu: „Partizan je sad u najboljem momentu od početka Evrolige –…

Vlade đurović pohvalio Partizan a iskritikovao zvezdu: „Partizan je sad u najboljem momentu od početka Evrolige –…

Hot sport 24.01.2025
„Još dosta posla ih očekuje, odnosno dosta pobeda, ali prilika je odlična“ Partizan je nastavio svoj niz pobeda u Evroligi, savladavši Pariz rezultatom 92:86 u Beogradskoj areni, dok je Crvena zvezda pretrpela poraz od Makabija u hali „Pionir“… »
Moki slavniću teško pao poraz zvezde od Makabija: „Toliko sam poludeo…“ (video)

Moki slavniću teško pao poraz zvezde od Makabija: „Toliko sam poludeo…“ (video)

Hot sport 24.01.2025
„Igrači Zvezde su kod mene još uvek amnestirani od kritike“ Crvena zvezda je propustila priliku da napravi ključni korak ka povratku u gornji deo tabele Evrolige. U meču protiv Makabija, odigranom u hali „Pionir“, crveno-beli su pružili slabu… »
"Ako bi Zvezda pobedila Partizan, poništila bi poraz od Makabija"

"Ako bi Zvezda pobedila Partizan, poništila bi poraz od Makabija"

B92 24.01.2025
Košarkaši trener Vlade Đurović analizirao je poraz Crvene zvezde od Makabija. Crveno-beli u 23. kolu Evrolige izguili su od Makabija 85:73, iako su slovili za favorita, a iskusni košarkaški stručnjak Vlade Đurović razočaran je igrom Crvene… »
"Partizan ima najboljeg beka u Evroligi": Vlade Đurović čestitao crno-belima

"Partizan ima najboljeg beka u Evroligi": Vlade Đurović čestitao crno-belima

Mondo 24.01.2025
U analizi još jedne pobede Partizana u Evroligi Vlade Đurović istakao dvojicu košarkaša. Košarkaški klub Partizan igra fantastičnu košarku tokom poslednjih nekoliko nedelja, a to pokazuju i rezultati koje tim Željka Obradovića beleži protiv… »
"Gde je on 15 utakmica?": Đurović posebno prozvao jednog igrača Zvezde

"Gde je on 15 utakmica?": Đurović posebno prozvao jednog igrača Zvezde

Mondo 24.01.2025
Iskusni trener Vlade Đurović komentarisao rezultate Crvene zvezde u Evroligi, uz poseban osvrt na pojedinačne učinke. Košarkaši Crvene zvezde razočarali su svoje navijače porazom od Makabija u Evroligi, a razočaran izdanjem crveno-belih je i… »

Vesti dana »