Povezane vesti
"Bio sam mlad i lud, gledao sam druge žene" Boban Rajović otvorio dušu, pa izneo detalje iz braka: Žena mi je sve oprostila
Kurir 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
"Žena mi je na kraju sve oprostila": Folker priznao nešto što mnogi ne bi: Evo zbog čega su ga spopadale devojke na svakom…
Blic 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 8 minutajoš 36 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 33 minutajoš 34 povezane
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 23 minutajoš 27 povezanih
Pogledajte kako hladni front juri prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova i jakog vetra
Telegraf pre 1 satjoš 47 povezanih
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 3 satajoš 21 povezana