Povezane vesti
"Bio sam mlad i lud, gledao sam druge žene" Boban Rajović otvorio dušu, pa izneo detalje iz braka: Žena mi je sve oprostila
Kurir 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
"Žena mi je na kraju sve oprostila": Folker priznao nešto što mnogi ne bi: Evo zbog čega su ga spopadale devojke na svakom…
Blic 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Izveštaj Zavoda za urgentnu medicinu Kragujevac: Povećan broj pregleda u ambulanti
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 53 minutajoš 9 povezanih
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih