Povezane vesti
"Bio sam mlad i lud, gledao sam druge žene" Boban Rajović otvorio dušu, pa izneo detalje iz braka: Žena mi je sve oprostila
Kurir 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
"Žena mi je na kraju sve oprostila": Folker priznao nešto što mnogi ne bi: Evo zbog čega su ga spopadale devojke na svakom…
Blic 24.01.2025
Folk pevač Boban Rajović ispričao je jednom prilikom da mu je supruga oprostila što je koketirao sa drugim ženama, kao i da je tako uspela da im sačuva brak. Naime, on je otvoreno govorio o svemu, a posle priznanja je dobio podršku brijnih kolega, jer se… »
Vesti dana »
Avion Er Kanade udario u vozilo na njujorškom aerodromu La Gvardija
N1 Info pre 38 minutajoš 18 povezanih
Preminuo glumac Radoje Čupić: Odigrao preko 100 uloga, poslednja bila u filmu "Žetva"
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Šta ako dete ne pripada školi po mestu stanovanja? Ovo je procedura za upis i testiranje u prvi razred
Telegraf pre 37 minutajoš 9 povezanih
Nema izlaznu strategiju“: Svojim ultimatumom Tramp sam sebi postavio novu „crvenu liniju“
Danas pre 3 minutajoš 10 povezanih