Povezane vesti
Plenum Medicinskog fakulteta: Studenti i profesori danas u rukama drže pištaljke, a ne mikrofone
Insajder pre 1 dan
Studentski plenum Medicinskog fakulteta ogradio se večeras od obraćanja studenta tog fakulteta Miloša Pavlovića u Jagodini, ali i drugih lekara i profesora koji su učestvovali na tom skupu. \u003cp\u003ePlenum je saopštio večeras da se \"jasno i… »
Plenum studenata Medicinskog fakulteta se ogradio od studenta koji se obratio na skupu u Jagodini
N1 Info pre 1 dan
Studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ogradili su se od obraćanja studenta tog fakulteta na skupu u Jagodini, saopštio je Plenum studenata Medicinskog fakulteta. „Mi, studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ovim putem… »
Plenum studenata Medicinskog fakulteta se ogradio od studenta koji se obratio na skupu u Jagodini
Novi magazin pre 1 dan
Studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu ogradili su se od obraćanja studenta tog fakulteta na skupu u Jagodini, saopštio je Plenum studenata Medicinskog fakulteta. Plenum studenata Medicinskog fakulteta se ogradio od studenta koji se… »
Vesti dana »
Bogdan Bogdanović postigao četiri poena u porazu Atlante od Toronta
Politika pre 41 minutajoš 24 povezane
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Kurir saznaje: Vlada Srbije sutra skida oznaku tajnosti sa dokumenata o nadstrešnici
Kurir pre 30 minutajoš 12 povezanih
Traktor, kuka i motika: Poljoprivrednici danas uz studente u Novom Selu!
Pravda pre 29 minutajoš 6 povezanih