Povezane vesti
Saša Ilić o rivalstvu sa crvenom zvezdom: „Preuveličana je priča o nekakvim jazovima između dva naša najveća kluba“
Hot sport pre 2 dana
„Imam mnogo prijatelja u Zvezdi“ Nekadašnji kapiten Partizana i legenda kluba, Saša Ilić, nastavlja da gradi svoju trenersku karijeru, ali je trenutno u pauzi nakon razlaza sa ruskim Nižnjim Novgorodom početkom oktobra. Iako su se pojavile… »
Saša Ilić: ''Imam mnogo prijatelja u Zvezdi''
Sportske.net pre 2 dana
Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić se sve uspešnije bavi trenerskim poslom, ali je od početka oktobra bez angažmana, od kada se rastao sa ruskim Nižnjim Novgorodom. Bilo je spekulacija da bi mogao na klupu Partizana posle promene uprave, ali se… »
Ikona Partizana: Uvek prijatelj sa igračima Zvezde
Sportski žurnal pre 2 dana
Neki su počeli sa mnom, kasnije završili među crveno-belima. Partizanova legenda Saša Ilić priznaje da se družio se sa igračima Crvene zvezde. I danas ima prijatelja u taboru ljutog rivala. - Prošao sam i omladinsku školu Partizana, još iz tog… »
Vesti dana »
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 7 satijoš 1 povezana