Povezane vesti
"Kad mi kaže fahreta, znam dokle smo stigli": Lepa Brena nikad iskrenije o svađama sa Bobom - za ovo javnost nije znala
Blic 25.01.2025
Za najskladniji par na javnoj sceni važe Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Njih dvoje su 34 godine u braku, a u javnosti se nije mnogo znalo o njihovom odnosu. Brena je svojevremeno pričala o braku sa Bobom, ali i otkrila da se u njega zaljubila na… »
"Kad mi kaže Fahreta, znam dokle smo stigli": Lepa Brena progovorila o svađama sa Bobom, prve godine bile pakao
Mondo 25.01.2025
Pevačica ne krije da svog supruga voli najviše na svetu, no, kao i svaki par, imaju trenutke kada dođe do sitnih "čarki". Lepa Brena i Boba Živojinović imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a iako su zajedno već 34 duge godine, u… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 21 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 10 satijoš 1 povezana