Повезане вести
"Кад ми каже фахрета, знам докле смо стигли": Лепа Брена никад искреније о свађама са Бобом - за ово јавност није знала
Блиц 25.01.2025
За најскладнији пар на јавној сцени важе Лепа Брена и Слободан Боба Живојиновић. Њих двоје су 34 године у браку, а у јавности се није много знало о њиховом односу. Брена је својевремено причала о браку са Бобом, али и открила… »
"Кад ми каже Фахрета, знам докле смо стигли": Лепа Брена проговорила о свађама са Бобом, прве године биле пакао
Мондо 25.01.2025
Певачица не крије да свог супруга воли највише на свету, но, као и сваки пар, имају тренутке када дође до ситних "чарки". Лепа Брена и Боба Живојиновић имају један од најскладнијих бракова на домаћој јавној сцени, а иако су… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 49 минутајош 1 повезана