Povezane vesti
"Kad mi kaže fahreta, znam dokle smo stigli": Lepa Brena nikad iskrenije o svađama sa Bobom - za ovo javnost nije znala
Blic 25.01.2025
Za najskladniji par na javnoj sceni važe Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Njih dvoje su 34 godine u braku, a u javnosti se nije mnogo znalo o njihovom odnosu. Brena je svojevremeno pričala o braku sa Bobom, ali i otkrila da se u njega zaljubila na… »
"Kad mi kaže Fahreta, znam dokle smo stigli": Lepa Brena progovorila o svađama sa Bobom, prve godine bile pakao
Mondo 25.01.2025
Pevačica ne krije da svog supruga voli najviše na svetu, no, kao i svaki par, imaju trenutke kada dođe do sitnih "čarki". Lepa Brena i Boba Živojinović imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a iako su zajedno već 34 duge godine, u… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 12 minutajoš 121 povezana
(Video) Raketni bacači, puške, bombe... Specijalci upali u kuću muškarca kod Niša i zatekli veliku količinu oružja: Objavljen dramatičan snimak hapšenja
Blic pre 12 minutajoš 50 povezanih
Napad na Matića u Ćacilendu, zlokobnom mestu gde batinaši odlučuju koga će da prebiju, dok policija gleda u stranu
Cenzolovka pre 1 satjoš 56 povezanih
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 16 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 3 satajoš 32 povezane