Povezane vesti

Bankrotirao sam! Žika Jakšić bio u dugovima do guše: Morao sam da vratim 100.000!

Bankrotirao sam! Žika Jakšić bio u dugovima do guše: Morao sam da vratim 100.000!

Vesti online pre 1 dan
Voditelj Žika Jakšić ispričao je da se svojevremeno zadužio za 100.000 maraka zbog posla koji je propao. Žika Jakšić je karijeru započeo u bendu “Ritam srca” gde je svirao bas gitaru, a onda se 2000. godine sve srušilo kao kula od karata… »
Žika Jakšić zbog 100.000 duga morao da proda stan: Otkrio sve o teškoj situaciji u kojoj se našao i razvodu

Žika Jakšić zbog 100.000 duga morao da proda stan: Otkrio sve o teškoj situaciji u kojoj se našao i razvodu

Mondo pre 1 dan
Žika Jakšić uložio je novac u posao koji se nije isplatio, a bilo mu je potrebno šest godina da dugovanja isplati. Žika Jakšić danas je sinonim za uspešnog čoveka kom mnogi zavide na imetku, no istina je da je njegov početak bio sve samo ne… »
Žika Jakšić zbog dugova prodao ženin stan: Sve priznao javno: "Morao sam da vratim 100.000, onda je usledio razvod"

Žika Jakšić zbog dugova prodao ženin stan: Sve priznao javno: "Morao sam da vratim 100.000, onda je usledio razvod"

Blic pre 1 dan
Voditelj Žika Jakšić uspeo je da sebi obezbedi lagodan život, međutim, kako je ispričao jednom prilikom, njegov početak je bio jako težak. Žika je karijeru započeo u bendu "Ritam srca" gde je svirao bas gitaru, a onda se 2000. godine sve… »
Ko će zameniti Žiku Jakšića u Nikad nije kasno, on priznao: Ja sam voditelj iz moranja

Ko će zameniti Žiku Jakšića u Nikad nije kasno, on priznao: Ja sam voditelj iz moranja

Svet & Skandal pre 2 dana
Voditelj Žika Jakšić otkrio detalje o emisiji Žika Jakšić, idejni tvorac i voditej emisije “Nikad nije kasno” u svom životu je imao brojne uspone i padove. Sa bendom “Ritam srca” osvojio je srca publike još kao tinejdžer, a nakon toga je… »

Vesti dana »