Повезане вести
Банкротирао сам! Жика Јакшић био у дуговима до гуше: Морао сам да вратим 100.000!
Вести онлине 25.01.2025
Водитељ Жика Јакшић испричао је да се својевремено задужио за 100.000 марака због посла који је пропао. Жика Јакшић је каријеру започео у бенду “Ритам срца” где је свирао бас гитару, а онда се 2000. године све срушило као кула… »
Жика Јакшић због 100.000 дуга морао да прода стан: Открио све о тешкој ситуацији у којој се нашао и разводу
Мондо 25.01.2025
Жика Јакшић уложио је новац у посао који се није исплатио, а било му је потребно шест година да дуговања исплати. Жика Јакшић данас је синоним за успешног човека ком многи завиде на иметку, но истина је да је његов почетак био… »
Жика Јакшић због дугова продао женин стан: Све признао јавно: "Морао сам да вратим 100.000, онда је уследио развод"
Блиц 25.01.2025
Водитељ Жика Јакшић успео је да себи обезбеди лагодан живот, међутим, како је испричао једном приликом, његов почетак је био јако тежак. Жика је каријеру започео у бенду "Ритам срца" где је свирао бас гитару, а онда се 2000… »
Ко ће заменити Жику Јакшића у Никад није касно, он признао: Ја сам водитељ из морања
Свет & Скандал 25.01.2025
Водитељ Жика Јакшић открио детаље о емисији Жика Јакшић, идејни творац и водитеј емисије “Никад није касно” у свом животу је имао бројне успоне и падове. Са бендом “Ритам срца” освојио је срца публике још као тинејџер, а након… »
Вести дана »

Временска прогноза за Зрењанин: Сунчано и лепо време без кише. Јутарње од 10 дневне до 31 Временска прогноза 15. 9. 2025. - 21. 9. 2025.
Волим Зрењанин пре 4 сатијош 26 повезаних

БЛОГ УЖИВО На десетине трактора испред Покрајинске владе, велики број припадника Интервентне полиције: Вучић одговорио професору из Новог Сада
Нова пре 4 минутајош 22 повезане

Министарство спољних послова Британије позвало руског амбасадора због упада дронова у ваздушни простор НАТО-а
РТВ пре 19 минутајош 19 повезаних

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 1 сатјош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних