Povezane vesti
Emotivni miloš degenek se oprostio od zvezde:“Ostaće meni žal i bol što nisam ispunio svoja očekivanja!“
Hot sport pre 1 dan
Samo jedan meč je odigrao ove sezone i to protiv fenjeraša, Jedinstva, svega devet minuta je proveo na terenu! Crvena zvezda sinoć se zvanično oprostila od Miloša Degeneka, igrača koji je tokom tri različita perioda branio boje ovog kluba. Degenek… »
"Nije se moj san ispunio!" Miloš Degenek se oprostio od Crvene zvezde
Večernje novosti pre 1 dan
Crvena zvezda se oprostila kasno sinoć od Miloša Degeneka, koji je u tri mandata nosio crveno-beli dres kluba sa stadiona "Rajko Mitić". FOTO: FK Crvena zvezda - Zvezdo, prođe 1,5 godina našeg života. Ja sam se trudio i dao sve od sebe da bude bolje… »
Važan odlazak iz Zvezde, crveno-beli potvrdili rastanak sa ljubimcem navijača
Nova pre 2 dana
Miloš Degenek više nije fudbaler Crvene zvezde, potvrdio je tim sa Marakane. Crveno-beli su Degeneku poslali emotivnu oproštajnu poruku: „Naš klub se zahvaljuje Degeneku na velikom dopšrinosu i nezaboravnim trenucima koje je proveo u klubu u tri… »
Vesti dana »
Velika blokada Autokomande počinje u 10h i trajaće 24 sata: Ovo su svi detalji
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Direktan sudar dva autobusa kod Umke: Povređeno najmanje 10 ljudi, saobraćaj obustavljen u oba smera
Kurir pre 31 minutajoš 14 povezanih
Danas je Savindan! Evo koje običaje valja ispoštovati, a prema verovanju ovo nikako ne smete uzeti u ruke - detaljno o prazniku!
Kurir pre 31 minutajoš 8 povezanih