Повезане вести
Емотивни милош дегенек се опростио од звезде:“Остаће мени жал и бол што нисам испунио своја очекивања!“
Хот спорт 25.01.2025
Само један меч је одиграо ове сезоне и то против фењераша, Јединства, свега девет минута је провео на терену! Црвена звезда синоћ се званично опростила од Милоша Дегенека, играча који је током три различита периода бранио боје… »
"Није се мој сан испунио!" Милош Дегенек се опростио од Црвене звезде
Вечерње новости 25.01.2025
Црвена звезда се опростила касно синоћ од Милоша Дегенека, који је у три мандата носио црвено-бели дрес клуба са стадиона "Рајко Митић". ФОТО: ФК Црвена звезда - Звездо, прође 1,5 година нашег живота. Ја сам се трудио и дао све… »
Важан одлазак из Звезде, црвено-бели потврдили растанак са љубимцем навијача
Нова 25.01.2025
Милош Дегенек више није фудбалер Црвене звезде, потврдио је тим са Маракане. Црвено-бели су Дегенеку послали емотивну опроштајну поруку: „Наш клуб се захваљује Дегенеку на великом допшриносу и незаборавним тренуцима које је… »
Вести дана »
Временска прогноза за 22. новембар: Нагли пад температуре, могуће и снежне падавине
Мондо пре 18 минутајош 3 повезане
Рокови за изборне радње на КиМ: Списак бирачких места се мора објавити до 25. новембра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Народно позориште у Београду саопштило добитнике својих годишњих признања
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана