Povezane vesti

Edvards MVP 23. kola Evrolige

Edvards MVP 23. kola Evrolige

Sportski žurnal pre 1 dan
Amerikanac ostvario indeks korisnosti 34 u meču s Albom. Plejmejker Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg igrača 23. kola Evrolige. Edvards je briljirao u pobedi (99:84) na gostovanju Albi i stigao do najboljeg košgeterskog učinka u… »
Odigrao je zaista sjajno: Evroliga izabrala MVP-ja kola! (video)

Odigrao je zaista sjajno: Evroliga izabrala MVP-ja kola! (video)

Hot sport pre 1 dan
Partija sezone za američkog beka! Karsen Edvards je zablistao u dresu Bajerna i poneo titulu najkorisnijeg igrača 23. kola Evrolige, nakon što je svojom izuzetnom partijom vodio ekipu do trijumfa nad Albom rezultatom 99:84. Na terenu je proveo nešto… »
Edvards prvi put u karijeri MVP nekog kola Evrolige (VIDEO)

Edvards prvi put u karijeri MVP nekog kola Evrolige (VIDEO)

Sport klub pre 1 dan
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je najboljim pojedincem 23. kola Evrolige. Edvards je kumovao pobedi protiv Albe sa 34 poena i po 6 skokova i asistencija. Plej je na taj način odigrao najefikasniju partiju u karijeri u Evroligi, ali i… »
Rekordom karijere do titule MVP-ja kola Evrolige

Rekordom karijere do titule MVP-ja kola Evrolige

B92 pre 1 dan
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača 23. kola Evrolige, saopšteno je iz tog takmičenja. Edvards je briljirao u pobedi Bajerna (99:84) na gostovanju Albi i stigao do najboljeg košgeterskog učinka u sezoni… »
Rastužio "večite" pa postao MVP: Evo ko je najkorisniji igrač 23. kola Evrolige

Rastužio "večite" pa postao MVP: Evo ko je najkorisniji igrač 23. kola Evrolige

Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača 23. kola Evrolige, saopšteno je danas iz tog takmičenja. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS Edvards je briljirao u pobedi Bajerna (99:84) na gostovanju Albi i stigao do… »
Edvards obeležio nemački derbi i postao MVP kola Evrolige!

Edvards obeležio nemački derbi i postao MVP kola Evrolige!

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaš Bajern Minhena Karsen Edvards najkorisniji je igrač 23. kola Evrolige. Edvards je bio sjajan u pobedi Bavaraca nad Albom u Berlinu. Bek je obeležio nemački evroligaški derbi sa čak 34 ubačena poena na koje je dodao 'po šest skokova i… »
Fantazi EL: Edvardsova partija karijere, oduševio i as Partizana

Fantazi EL: Edvardsova partija karijere, oduševio i as Partizana

Sport klub pre 1 dan
Kompletirano je i 23. kolo Evrolige, koje nam je priredilo nekoliko zanimljivih utakmica. Najbolji učinak imao je as Bajerna Karsen Edvards, koji je pobedi protiv Albe kumovao sa 34 poena i po 6 skokova i asistencija. Plej je na taj način odigrao… »

Vesti dana »