Povezane vesti

Edvards MVP 23. kola Evrolige

Edvards MVP 23. kola Evrolige

Sportski žurnal 25.01.2025
Amerikanac ostvario indeks korisnosti 34 u meču s Albom. Plejmejker Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg igrača 23. kola Evrolige. Edvards je briljirao u pobedi (99:84) na gostovanju Albi i stigao do najboljeg košgeterskog učinka u… »
Odigrao je zaista sjajno: Evroliga izabrala MVP-ja kola! (video)

Odigrao je zaista sjajno: Evroliga izabrala MVP-ja kola! (video)

Hot sport 25.01.2025
Partija sezone za američkog beka! Karsen Edvards je zablistao u dresu Bajerna i poneo titulu najkorisnijeg igrača 23. kola Evrolige, nakon što je svojom izuzetnom partijom vodio ekipu do trijumfa nad Albom rezultatom 99:84. Na terenu je proveo nešto više… »
Edvards prvi put u karijeri MVP nekog kola Evrolige (VIDEO)

Edvards prvi put u karijeri MVP nekog kola Evrolige (VIDEO)

Sport klub 25.01.2025
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je najboljim pojedincem 23. kola Evrolige. Edvards je kumovao pobedi protiv Albe sa 34 poena i po 6 skokova i asistencija. Plej je na taj način odigrao najefikasniju partiju u karijeri u Evroligi, ali i ostavio… »
Rastužio "večite" pa postao MVP: Evo ko je najkorisniji igrač 23. kola Evrolige

Rastužio "večite" pa postao MVP: Evo ko je najkorisniji igrač 23. kola Evrolige

Večernje novosti 25.01.2025
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača 23. kola Evrolige, saopšteno je danas iz tog takmičenja. Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS Edvards je briljirao u pobedi Bajerna (99:84) na gostovanju Albi i stigao do najboljeg… »
Rekordom karijere do titule MVP-ja kola Evrolige

Rekordom karijere do titule MVP-ja kola Evrolige

B92 25.01.2025
Košarkaš Bajerna Karsen Edvards proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača 23. kola Evrolige, saopšteno je iz tog takmičenja. Edvards je briljirao u pobedi Bajerna (99:84) na gostovanju Albi i stigao do najboljeg košgeterskog učinka u sezoni. Postigao je… »
Edvards obeležio nemački derbi i postao MVP kola Evrolige!

Edvards obeležio nemački derbi i postao MVP kola Evrolige!

Sportske.net 25.01.2025
Košarkaš Bajern Minhena Karsen Edvards najkorisniji je igrač 23. kola Evrolige. Edvards je bio sjajan u pobedi Bavaraca nad Albom u Berlinu. Bek je obeležio nemački evroligaški derbi sa čak 34 ubačena poena na koje je dodao 'po šest skokova i… »
Fantazi EL: Edvardsova partija karijere, oduševio i as Partizana

Fantazi EL: Edvardsova partija karijere, oduševio i as Partizana

Sport klub 25.01.2025
Kompletirano je i 23. kolo Evrolige, koje nam je priredilo nekoliko zanimljivih utakmica. Najbolji učinak imao je as Bajerna Karsen Edvards, koji je pobedi protiv Albe kumovao sa 34 poena i po 6 skokova i asistencija. Plej je na taj način odigrao… »

Vesti dana »