Povezane vesti
"Jezdić mi je pravio da jedem, živeo sam u vozu": Potresna ispovest Andrije Miloševića o teškom životu i nemaštini
Mondo 25.01.2025
Glumac je progovorio o teškim počecima u Beogradu i sa čime se sve susretao. Andrija Milošević, jedan od najpoznatijih glumaca sa naših prostora, otvoreno je govorio o teškim trenucima u karijeri kada je bio bez posla i suočavao se s finansijskim… »
Andrija Milošević bio na rubu egzistencije: „Živeo sam godinu dana u vozu“
Nova 25.01.2025
Andrija Milošević danas je jedan od naših najpoznatijih glumaca, a otvoreno je govorio o periodu kada nije imao posla usled čega se susreo sa finansijskim problemima. Andrija Milošević se osamostalo sa svega 16 godina kada je upisao Akdemiju na Cetinju… »
"Kolege su mi davale da jedem, bio sam gladan": Andrija Milošević bio na rubu egzistencije: "Živeo sam godinu dana u vozu"
Blic 25.01.2025
Andrija Milošević danas je jedan od naših najpoznatijih glumaca, a otvoreno je govorio o periodu kada nije imao posla usled čega se susreo sa finansijskim problemima. Andrija Milošević se osamostalo sa svega 16 godina kada je upisao Akdemiju na Cetinju… »
Vesti dana »
Geopolitička pobeda Evrope: Šta donosi novi sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Indije?
Euronews pre 19 minutajoš 34 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 29 minutajoš 25 povezanih
MK Group kupuje zrenjaninski Dijamant od hrvatske Fortenova grupe: Detalji o vrednosti transakcije nisu javno objavljeni
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane