Povezane vesti
Andrija Milošević bio na rubu egzistencije: „Živeo sam godinu dana u vozu“
Nova pre 1 dan
Andrija Milošević danas je jedan od naših najpoznatijih glumaca, a otvoreno je govorio o periodu kada nije imao posla usled čega se susreo sa finansijskim problemima. Andrija Milošević se osamostalo sa svega 16 godina kada je upisao Akdemiju na… »
"Jezdić mi je pravio da jedem, živeo sam u vozu": Potresna ispovest Andrije Miloševića o teškom životu i nemaštini
Mondo pre 1 dan
Glumac je progovorio o teškim počecima u Beogradu i sa čime se sve susretao. Andrija Milošević, jedan od najpoznatijih glumaca sa naših prostora, otvoreno je govorio o teškim trenucima u karijeri kada je bio bez posla i suočavao se s finansijskim… »
"Kolege su mi davale da jedem, bio sam gladan": Andrija Milošević bio na rubu egzistencije: "Živeo sam godinu dana u vozu"
Blic pre 1 dan
Andrija Milošević danas je jedan od naših najpoznatijih glumaca, a otvoreno je govorio o periodu kada nije imao posla usled čega se susreo sa finansijskim problemima. Andrija Milošević se osamostalo sa svega 16 godina kada je upisao Akdemiju na… »
Vesti dana »
U Urgentnom centru 56 povređenih posle sudara dva autobusa kod Umke
Beta pre 54 minutajoš 88 povezanih
UŽIVO Blokada Autokomande: U toku 15 minuta tišine (FOTO; VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 57 povezanih
Vučević položio venac povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta u Beogradu
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO Počela blokada Autokomande, stiglo na hiljade studenata: Postavljena metalna ograda
Nova pre 12 minutajoš 15 povezanih