Povezane vesti
"Upomoć, siluju: Me!" Tinejdžerka visi kroz prozor stana potpuno naga i vršiti, golišav muškarac je drži za kosu: Drama u…
Blic 25.01.2025
Dramatičan događaj šokirao javnost u Nemačkoj! Tinejdžerka je visila kroz prozor zgrade i vikala: "Upomoć! Upomoć! Siluju me!" Bila je naga, a muškarac je kroz prozor stana držao za kosu. U dramatičnom trenutku, devetnaestogodišnja devojka pala je sa… »
"Upomoć, siluju me": Stravičan slučaj u Nemačkoj, žena gola visi sa prozora dok je muškarac drži za kosu
Mondo 25.01.2025
U Esenu u Nemačkoj dogodio se šokantan incident gde je jedna devojka uslikana gola kako visi sa prozora dok traži pomoć jer je vikala da je siluju. U Esenu u Nemačkoj dogodio se strašan incident kada je viđena devojka (19) koja bez odeće visi sa prozora… »
"Upomoć, siluju me, upomoć" Neviđen užas u Esenu, gola žena visi sa prozora i vrišti, muškarac je drži za kosu
Telegraf 25.01.2025
U Esenu se dogodio šokantan incident u kojem je mlada žena visila kroz prozor zgrade i vikala: „Pomoć! Pomoć! Siluju me!“ Žena je bila naga, a muškarac u stanu je držao za njene kosu. U dramatičnom trenutku, 19-godišnjakinja je pala sa prozora, ali… »
Vesti dana »

Ponovo "kuvanje" na gotovo 40 stepeni! Stižu paklene vrućine, ovo je prognoza za naredne dane
Alo pre 37 minutajoš 24 povezane

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 57 minutajoš 36 povezanih

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 2 satajoš 54 povezane