Povezane vesti
"Upomoć, siluju: Me!" Tinejdžerka visi kroz prozor stana potpuno naga i vršiti, golišav muškarac je drži za kosu: Drama u…
Blic pre 1 dan
Dramatičan događaj šokirao javnost u Nemačkoj! Tinejdžerka je visila kroz prozor zgrade i vikala: "Upomoć! Upomoć! Siluju me!" Bila je naga, a muškarac je kroz prozor stana držao za kosu. U dramatičnom trenutku, devetnaestogodišnja devojka pala… »
"Upomoć, siluju me": Stravičan slučaj u Nemačkoj, žena gola visi sa prozora dok je muškarac drži za kosu
Mondo pre 1 dan
U Esenu u Nemačkoj dogodio se šokantan incident gde je jedna devojka uslikana gola kako visi sa prozora dok traži pomoć jer je vikala da je siluju. U Esenu u Nemačkoj dogodio se strašan incident kada je viđena devojka (19) koja bez odeće visi sa… »
"Upomoć, siluju me, upomoć" Neviđen užas u Esenu, gola žena visi sa prozora i vrišti, muškarac je drži za kosu
Telegraf pre 1 dan
U Esenu se dogodio šokantan incident u kojem je mlada žena visila kroz prozor zgrade i vikala: „Pomoć! Pomoć! Siluju me!“ Žena je bila naga, a muškarac u stanu je držao za njene kosu. U dramatičnom trenutku, 19-godišnjakinja je pala sa… »
Vesti dana »
Đedović Handanović uputila saučešće porodicama nastradalih u nesreći kod Umke
Euronews pre 23 minutajoš 104 povezane
Pepeo pobijenih koristili su kao đubrivo: Ovako je izgledalo oslobođenje Aušvica, logora smrti, iz kog su se čuli samo krici
Kurir pre 41 minutajoš 34 povezane
Autokomanda u Beogradu blokirana na 24 sata, studenti doneli i ‘smederevac’
Danas pre 59 minutajoš 19 povezanih