Povezane vesti

Otkriveno sve o novom dečku Meline Džinović: Sada je jasno zašto ga je krila mesecima

Otkriveno sve o novom dečku Meline Džinović: Sada je jasno zašto ga je krila mesecima

Mondo pre 1 dan
Melina nakon razvoda nijednom nije prokomentarisala isti, iako je u par navrata uslikana na javnim događajima. Ponovo se priča i piše o Melini Džinović, od nedavno ponovo Galić, koja se nakon razvoda od pevača Harisa Džinovića, preselila na… »
Život nakon razvoda: Melina Džinović ponovo u centru pažnje!

Život nakon razvoda: Melina Džinović ponovo u centru pažnje!

Svet plus pre 1 dan
Modna kreatorka Melina Džinović, sada Galić, bivša supruga pevača Harisa Džinovića, nastavlja svoj život daleko od reflektora zajedničke ljubavi koja je trajala više od dve decenije. Nedavno je uslikana u Monte Karlu, gde je oduševila svojim… »
"Ništa mi ne bi išlo da me on ne podržava": Melina je posle razvoda od Džinovića otpočela vezu sa bogatim biznismenom, pa…

"Ništa mi ne bi išlo da me on ne podržava": Melina je posle razvoda od Džinovića otpočela vezu sa bogatim biznismenom, pa…

Blic pre 1 dan
Lepa modna kreatorka Melina Galić ekspresno se prošle godine razvela od čuvenog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici. Melina je nedavno uslikana u Monaku, pa smo posle dužeg… »

Vesti dana »