Povezane vesti
„Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome“: Popularna glumica je otvoreno govorila o problemu sa kojim se suočila
Nova 25.01.2025
Glumica Matea Milosavljević imala je problem sa bulimijom, a o ovom poremećaju javno je progovorila. Matea Milosavljević svojevremeno je patila od poremećaja ishrane. „Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome, ali mislim da je važno, to je bulimija… »
"Godinama sam se borila sa tom psihičkom bolešću": Zvezda serije "Igra sudbine" bolovala od teškog poremećaja
Blic 25.01.2025
Glumica Matea Milosavljević (35) proslavila se u seriji "Igra sudbine" gde tumači lik Sofije Šubarević, a malo ko zna da je ona bolovala od teškog poremećaja. Glumica Matea Milosavljević jednom prilikom progovorila progovorila je o svojoj borbi sa… »
Vesti dana »
Sednica o nepoverenju Vladi: Predviđena je trodnevna rasprava u Narodnoj skupštini – Da li će Vlada biti odbranjena ili izglasano nepoverenje?
Kurir pre 19 minutajoš 93 povezane
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 41 povezana
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 24 minutajoš 28 povezanih
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 33 povezane