Povezane vesti
„Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome“: Popularna glumica je otvoreno govorila o problemu sa kojim se suočila
Nova 25.01.2025
Glumica Matea Milosavljević imala je problem sa bulimijom, a o ovom poremećaju javno je progovorila. Matea Milosavljević svojevremeno je patila od poremećaja ishrane. „Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome, ali mislim da je važno, to je bulimija… »
"Godinama sam se borila sa tom psihičkom bolešću": Zvezda serije "Igra sudbine" bolovala od teškog poremećaja
Blic 25.01.2025
Glumica Matea Milosavljević (35) proslavila se u seriji "Igra sudbine" gde tumači lik Sofije Šubarević, a malo ko zna da je ona bolovala od teškog poremećaja. Glumica Matea Milosavljević jednom prilikom progovorila progovorila je o svojoj borbi sa… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Turskoj: Četvoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
NIN pre 29 minutajoš 35 povezanih
"Ministarska se ne odbija", "Radila sam po nalogu ministra": Ko je sve upirao prstom u Selakovića na saslušanju u aferi "Generalštab"?
Nova pre 9 minutajoš 87 povezanih
Goci pozdravio spremnost Vučića na debatu, najavio sutrašnje gostovanje na N1
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Dva broda presretnuta u Ormuskom moreuzu, jedan se okrenuo nazad ka iranskoj luci
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 33 povezane
Danas: Orbanov naslednik Mađar najavio istragu zbog korupcije, a dokačio se i Vučića
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih