Povezane vesti
"Uz puno muke, stresa I suza": Stanija se vratila iz Srbije u Ameriku, konačno je ispunila veliku želju: "Naše prvo jutro u…
Blic pre 17 sati
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević (39) vratila se iz Srbije u Ameriku, gde godinama živi. Ona se na društvenim mrežama oglasila i otkrila da je ispunila sebi veliku želju. - Jesam vam rekao da sam ja mali, svetski pas i da je moj guzičak rođen… »
(Foto) ovo je majka stanije Dobrojević: Slavica ima 63. godine i prezgodna je: Od njenih slika u bikiniju zastaje dah
Blic pre 21 sat
Starleta Stanija Dobrojević kao dete je ostala bez oca, a oduvek je isticala koliko je vezana za majku Slavicu i brata Sanija. Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Srbija - Amerika, a sada je u Majami sa sobom povela i majku. Ona je na svom… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 26 minutajoš 77 povezanih
BLOG UŽIVO “Vučić je protiv studenata upotrebio sve što mu je palo na pamet i nije uspeo”: Na hiljade studenata blokira Autokomandu
Nova pre 25 minutajoš 15 povezanih
Mislili smo da je samo jedna žena poginula, a onda smo se zaledili kad smo ugledali drugo telo ispod gomile lima: Potresno svedočenje očevica sudara kod Umke!
Kurir pre 1 satjoš 74 povezane
Pripadnici BIA upali u kuću poljoprivrednika, ispituju ga satima zbog Vučevića
Danas pre 8 minutajoš 3 povezane
Rojters: Hamas posrednicima predao dokaze da je 25 izraelskih talaca živo
NIN pre 26 minutajoš 14 povezanih