Povezane vesti
"Uz puno muke, stresa I suza": Stanija se vratila iz Srbije u Ameriku, konačno je ispunila veliku želju: "Naše prvo jutro u…
Blic 26.01.2025
Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević (39) vratila se iz Srbije u Ameriku, gde godinama živi. Ona se na društvenim mrežama oglasila i otkrila da je ispunila sebi veliku želju. - Jesam vam rekao da sam ja mali, svetski pas i da je moj guzičak rođen da šeta… »
(Foto) ovo je majka stanije Dobrojević: Slavica ima 63. godine i prezgodna je: Od njenih slika u bikiniju zastaje dah
Blic 26.01.2025
Starleta Stanija Dobrojević kao dete je ostala bez oca, a oduvek je isticala koliko je vezana za majku Slavicu i brata Sanija. Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Srbija - Amerika, a sada je u Majami sa sobom povela i majku. Ona je na svom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 53 minutajoš 43 povezane
Vučić se sastao sa predsednikom Vrhovne rade Ukrajine Ruslanom Stefančukom
Euronews pre 43 minutajoš 21 povezana
Nova rasprava u parlamentu: Roditelj-negovatelj dobio podršku, opozicija i vlast ponovo u sukobu
Euronews pre 8 minutajoš 22 povezane
Više javno tužilaštvo negira da je spise predmeta koji se odnose na Veselina Milića prosledilo Prvom tužilaštvu
Nova pre 43 minutajoš 21 povezana
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 58 minutajoš 20 povezanih