Povezane vesti

Pukla bruka: Darko Lazić saznao da ga žena vara i to sa ovim dasom, svi su to krili od njega

Pukla bruka: Darko Lazić saznao da ga žena vara i to sa ovim dasom, svi su to krili od njega

Svet & Skandal pre 1 dan
Darko Lazić i Ana Sević prošli su kroz turbulentan period Darko Lazić i Ana Sević bili su u braku u kojem su dobili ćerkicu Lorenu, a kada su 2018. godine odlučili da se rastanu, njihov razvod bio je propraćen skandalima. Ata images Ana Sević je… »
Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom: Darko Lazić o izdaji

Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom: Darko Lazić o izdaji

Story pre 1 dan
Darko Lazić i Ana Sević prošli su kroz turbulentan period nakon razvoda. Ipak, ratne sekire odavno su zakopali, te danas imaju odnos bliskih prijatelja. Osim što je Ana u divnim odnosima sa Darkovom suprugom, Kaćom, koju od srca savetuje oko svega u… »
"Celi grad mi se smejao": Darko Lazić je Anu optuživao da ga vara, a odgovor navodnog ljubavnika mu se nije dopao

"Celi grad mi se smejao": Darko Lazić je Anu optuživao da ga vara, a odgovor navodnog ljubavnika mu se nije dopao

Mondo pre 1 dan
Darko Lazić svojevremeno je javno suprugu optužio za neverstvo. Darko Lazić je danas u skladnom braku sa drugom suprugom Katarinom koja mu je rodila i ćerku Srnu, no u prošlosti su njegovi ljubavni odnosi i te kako punili novinske stupce. Mnogi se… »
"Znao sam da me vara, ceo grad me ismevao": Darko Lazić optuživao Anu Sević za neverstvo: "Na kraju sam pozvao njega i pitao…

"Znao sam da me vara, ceo grad me ismevao": Darko Lazić optuživao Anu Sević za neverstvo: "Na kraju sam pozvao njega i pitao…

Blic pre 1 dan
Folker Darko Lazić i njegova koleginica Ana Sević bili su u braku u kojem su dobili ćerkicu Lorenu, a kada su 2018. godine odlučili da se rastanu, njihov razvod bio je propraćen skandalima. Dok je Ana Sević tužila bivšeg supruga zbog neredovnog… »

Vesti dana »