Povezane vesti
Vojin Rakić: Vučić lično me tužio zbog pisma iz 2021, ali neće smeti da se pojavi na sudu
Novi magazin 26.01.2025
Osnivač i direktor Centra za bioetičke sudije i redovni profesor na Institutu društvenih nauka Vojin Rakić saopštio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično tužio zbog otvorenog pisma koje mu je uputio, ali je ocenio da Vučić neće smeti da se… »
Vojin Rakić: Vučić lično me tužio zbog pisma iz 2021, ali neće smeti da se pojavi na sudu
N1 Info 26.01.2025
Osnivač i direktor Centra za bioetičke sudije i redovni profesor na Institutu društvenih nauka Vojin Rakić saopštio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično tužio zbog otvorenog pisma koje mu je uputio, ali je ocenio da Vučić neće smeti da se… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 2 satajoš 29 povezanih
Oglasilo se Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji ne odlaže svečano otvaranje
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 42 povezane