Povezane vesti
Vojin Rakić: Vučić lično me tužio zbog pisma iz 2021, ali neće smeti da se pojavi na sudu
Novi magazin 26.01.2025
Osnivač i direktor Centra za bioetičke sudije i redovni profesor na Institutu društvenih nauka Vojin Rakić saopštio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično tužio zbog otvorenog pisma koje mu je uputio, ali je ocenio da Vučić neće smeti da se… »
Vojin Rakić: Vučić lično me tužio zbog pisma iz 2021, ali neće smeti da se pojavi na sudu
N1 Info 26.01.2025
Osnivač i direktor Centra za bioetičke sudije i redovni profesor na Institutu društvenih nauka Vojin Rakić saopštio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično tužio zbog otvorenog pisma koje mu je uputio, ali je ocenio da Vučić neće smeti da se… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 3 satajoš 40 povezanih
Katai: "Tek kada završim karijeru postaću svestan šta sam postigao u Crvenoj zvezdi"
Sportske.net pre 1 satjoš 64 povezane
Ljut zbog Grenlanda i Ormuza Tramp razmišlja o povlačenju dela američkih trupa iz Evrope
Politika pre 48 minutajoš 52 povezane
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Radno vreme ambulanti i Hitne pomoći za Uskrs u Sremskoj Mitrovici: detaljan raspored
Ozon pre 3 satajoš 32 povezane