Povezane vesti
"Siguran sam - ostaje u klubu"
B92 pre 1 dan
Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je Skaj Nemačka. Kimih ima ugovor sa Bajernom do 30. juna ove godine. Pojedini mediji su objavili da će… »
Frojnd: Siguran sam da Kimih ostaje u Bajernu
Sportski žurnal pre 1 dan
Pojedini mediji su objavili da će fudbaler Bajerna na kraju sezone preći u Real Madrid. Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je danas Skaj… »
"Siguran sam da ne odlazi!" Sportski direktor Bajerna uveren da jedan od najboljih veznih Bundeslige ne menja sredinu
Večernje novosti pre 1 dan
Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je danas Skaj Nemačka. FOTO: EPA Kimih ima ugovor sa Bajernom do 30. juna ove godine. Pojedini mediji su… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura uputila otvoreno pismo studentima i pozvala ih na dijalog
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Gardijan piše o blokadi, traktori i protest podsećaju na pad Miloševića
N1 Info pre 22 minutajoš 1 povezana
Dačić demantovao da će policija tokom noći intervenisati na protestu na Autokomandi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana