Povezane vesti
"Siguran sam - ostaje u klubu"
B92 26.01.2025
Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je Skaj Nemačka. Kimih ima ugovor sa Bajernom do 30. juna ove godine. Pojedini mediji su objavili da će… »
Frojnd: Siguran sam da Kimih ostaje u Bajernu
Sportski žurnal 26.01.2025
Pojedini mediji su objavili da će fudbaler Bajerna na kraju sezone preći u Real Madrid. Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je danas Skaj… »
"Siguran sam da ne odlazi!" Sportski direktor Bajerna uveren da jedan od najboljih veznih Bundeslige ne menja sredinu
Večernje novosti 26.01.2025
Sportski direktor Bajerna Kristof Frojnd izjavio je da je siguran da će Džošua Kimih da produži ugovor sa fudbalskim klubom iz Minhena, preneo je danas Skaj Nemačka. FOTO: EPA Kimih ima ugovor sa Bajernom do 30. juna ove godine. Pojedini mediji su… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i grupe građana pešače ka Beogradu pred protest najavljen za 15. mart
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih

Koalicija za slobodu medija i ANEM osudili skup ispred televizije N1
Beta pre 45 minutajoš 47 povezanih

Radnici GSP-a u protestu blokirali raskrsnicu u centru Beograda i ponovili zahteve gradskoj upravi
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

Bogdan iskreno posle 30 ubačenih poena Još uvek učim da igra sa Hardenom
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih

Putin saglasan sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre sa Ukrajinom; Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat
RTS pre 1 satjoš 45 povezanih