Povezane vesti
"Vojin mi se dopada sa Slobodom, ali je malo agresivan ovako": Leskovčani ponosni na glumicu ali jedno im smeta
Mondo pre 1 dan
U rodnom mestu glumice većina ne krije da obožavaju njene uloge, ali se potkrala i koja kritika. Leskovac, rodni grad poznate glumice Slobode Mićalović, mesto je gde je provela deo detinjstva pre nego što je svoj život nastavila u Beogradu. Sloboda… »
(Video): Leskovčani imaju reči hvale za Slobodu Mićalović iako kažu da je u rodnom gradu ne viđaju: "Njena mama je bila…
Blic pre 1 dan
Glumica Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu gde je provela deo svog života, ali iako danas ne ide često u rodni grad komšije i sugrađani je dobro pamte, ali i prate u javnosti sve detalje u vezi sa njom u šta se uverila ekipa emisije "Metar… »
(Video) "vojin mi se dopada, kao par sa slobodom, ali malo je agresivan ovako": U Leskovcu su svi ponosni na Slobodu…
Blic pre 1 dan
Leskovac je rodno mesto glumice Slobode Mićalović u kom je ona provela deo svog života, sve dok se nije preselila u Beograd. Ekipa emisije "Metar moga sela" obišla je rodni grad glumice, a šta o njoj ali i njenom suprugu kažu Leskovčani gledajte u… »
(Video) U ovoj zgradi je živela Sloboda Mićalović u Leskovcu: Komšija otkriva detalje: "Više ih ništa ne veže, prodat je…
Blic pre 1 dan
Glumica Sloboda Mićalović je dobar deo detinjstva provela u rodnom Leksovcu odakle je krenula put Beograda i slave kojom danas može slobodno da se pohvali. Gde je nekada živela, kako izgleda zgrada, ali i šta o njoj kaže jedan od prvih komšija… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura pozvala studente na dijalog
Insajder pre 3 satajoš 2 povezane
Gardijan piše o blokadi, traktori i protest podsećaju na pad Miloševića
N1 Info pre 42 minutajoš 1 povezana