Повезане вести

"Војин ми се допада са Слободом, али је мало агресиван овако": Лесковчани поносни на глумицу али једно им смета

"Војин ми се допада са Слободом, али је мало агресиван овако": Лесковчани поносни на глумицу али једно им смета

Мондо 26.01.2025
У родном месту глумице већина не крије да обожавају њене улоге, али се поткрала и која критика. Лесковац, родни град познате глумице Слободе Мићаловић, место је где је провела део детињства пре него што је свој живот наставила… »
(Видео) "војин ми се допада, као пар са слободом, али мало је агресиван овако": У Лесковцу су сви поносни на Слободу…

(Видео) "војин ми се допада, као пар са слободом, али мало је агресиван овако": У Лесковцу су сви поносни на Слободу…

Блиц 26.01.2025
Лесковац је родно место глумице Слободе Мићаловић у ком је она провела део свог живота, све док се није преселила у Београд. Екипа емисије "Метар мога села" обишла је родни град глумице, а шта о њој али и њеном супругу кажу… »
(Видео): Лесковчани имају речи хвале за Слободу Мићаловић иако кажу да је у родном граду не виђају: "Њена мама је била…

(Видео): Лесковчани имају речи хвале за Слободу Мићаловић иако кажу да је у родном граду не виђају: "Њена мама је била…

Блиц 26.01.2025
Глумица Слобода Мићаловић рођена је у Лесковцу где је провела део свог живота, али иако данас не иде често у родни град комшије и суграђани је добро памте, али и прате у јавности све детаље у вези са њом у шта се уверила екипа… »
(Видео) У овој згради је живела Слобода Мићаловић у Лесковцу: Комшија открива детаље: "Више их ништа не веже, продат је стан"…

(Видео) У овој згради је живела Слобода Мићаловић у Лесковцу: Комшија открива детаље: "Више их ништа не веже, продат је стан"…

Блиц 26.01.2025
Глумица Слобода Мићаловић је добар део детињства провела у родном Лексовцу одакле је кренула пут Београда и славе којом данас може слободно да се похвали. Где је некада живела, како изгледа зграда, али и шта о њој каже један од… »

Вести дана »