Povezane vesti

"Vojin mi se dopada sa Slobodom, ali je malo agresivan ovako": Leskovčani ponosni na glumicu ali jedno im smeta

"Vojin mi se dopada sa Slobodom, ali je malo agresivan ovako": Leskovčani ponosni na glumicu ali jedno im smeta

Mondo 26.01.2025
U rodnom mestu glumice većina ne krije da obožavaju njene uloge, ali se potkrala i koja kritika. Leskovac, rodni grad poznate glumice Slobode Mićalović, mesto je gde je provela deo detinjstva pre nego što je svoj život nastavila u Beogradu. Sloboda je… »
(Video) "vojin mi se dopada, kao par sa slobodom, ali malo je agresivan ovako": U Leskovcu su svi ponosni na Slobodu…

(Video) "vojin mi se dopada, kao par sa slobodom, ali malo je agresivan ovako": U Leskovcu su svi ponosni na Slobodu…

Blic 26.01.2025
Leskovac je rodno mesto glumice Slobode Mićalović u kom je ona provela deo svog života, sve dok se nije preselila u Beograd. Ekipa emisije "Metar moga sela" obišla je rodni grad glumice, a šta o njoj ali i njenom suprugu kažu Leskovčani gledajte u… »
(Video): Leskovčani imaju reči hvale za Slobodu Mićalović iako kažu da je u rodnom gradu ne viđaju: "Njena mama je bila…

(Video): Leskovčani imaju reči hvale za Slobodu Mićalović iako kažu da je u rodnom gradu ne viđaju: "Njena mama je bila…

Blic 26.01.2025
Glumica Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu gde je provela deo svog života, ali iako danas ne ide često u rodni grad komšije i sugrađani je dobro pamte, ali i prate u javnosti sve detalje u vezi sa njom u šta se uverila ekipa emisije "Metar moga… »
(Video) U ovoj zgradi je živela Sloboda Mićalović u Leskovcu: Komšija otkriva detalje: "Više ih ništa ne veže, prodat je stan"…

(Video) U ovoj zgradi je živela Sloboda Mićalović u Leskovcu: Komšija otkriva detalje: "Više ih ništa ne veže, prodat je stan"…

Blic 26.01.2025
Glumica Sloboda Mićalović je dobar deo detinjstva provela u rodnom Leksovcu odakle je krenula put Beograda i slave kojom danas može slobodno da se pohvali. Gde je nekada živela, kako izgleda zgrada, ali i šta o njoj kaže jedan od prvih komšija saznajte u… »

Vesti dana »

Nova.rs: Uhapšen Tomislav Momirović

Nova.rs: Uhapšen Tomislav Momirović

N1 Info pre 30 minutajoš 37 povezanih
Privedenima određen pritvor, centar Novog Pazara blokiran

Privedenima određen pritvor, centar Novog Pazara blokiran

BBC News pre 11 minutajoš 58 povezanih
Nemačka šalje sisteme Patriot Ukrajini nakon dogovora sa SAD

Nemačka šalje sisteme Patriot Ukrajini nakon dogovora sa SAD

Nedeljnik pre 45 minutajoš 29 povezanih
Objavljene nove cene goriva

Objavljene nove cene goriva