Povezane vesti
"To je greška zbog koje ću zauvek žaliti": Bil Gejts otkrio najintimnije detalje o krahu braka, svet ovo nije znao
Mondo 26.01.2025
Bil Gejts je rekao da mu je razvod od Melinde Gejts najveća greška. Bil Gejts, koosnivač Microsofta, priznao je da mu je razvod od Melinde Gejts nakon 27 godina braka ono za čime će najviše žaliti u životu. "Sad sam vedriji", rekao je on za The Times… »
Bil Gejts otkrio šta mu je najveća greška u životu: "Naneo sam joj bol, preuzimam odgovornost"
Blic 26.01.2025
Biznismen Bil Gejtes, suosnivač Majkrosofta, priznao je da mu je razvod od Melinde Gejts nakon 27 godina braka najveća greška u životu zbog koje najviše žali. "Sada sam optimističniji," rekao je za "The Times". Ipak, priznao je da mu je kraj braka sa… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 26 minutajoš 33 povezane
Uživo: Penali i 50.000 evra, šteta 100 miliona dnevno! Kamioni drugi dan u blokadi: Prevoznici neće odustati dok se ne promeni pravilo Šengena (foto)
Blic pre 1 satjoš 66 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i odbijanje hora da peva pred predsednikom opštine u Karlovačkoj gimnaziji
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih
Piše Savo Manojlović: Od Svetog Save do studentske pobune – borba za znanje i pravdu nikada nije prestala
Nova pre 56 minutajoš 23 povezane
MK Group kupuje zrenjaninski Dijamant od hrvatske Fortenova grupe: Detalji o vrednosti transakcije nisu javno objavljeni
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane