Повезане вести

Прво појављивање Милица вукашиновића након ампутације ноге: Рокер у колицима, његова жена у сузама: "Било је ужасно"

Прво појављивање Милица вукашиновића након ампутације ноге: Рокер у колицима, његова жена у сузама: "Било је ужасно"

Блиц 26.01.2025
Рокер Милић Вукашиновић недавно је био на операцији после које му је ампутирана нога, а тренутно се налази на рехабилитацији. Милић Вукашиновић сада се први пут појавио пред камерама и открио како тече његов опоравак. Он је… »
Милић Вукашиновић први пут у јавности након ампутације ноге: Његова супруга Сузана заплакала, па изустила ово

Милић Вукашиновић први пут у јавности након ампутације ноге: Његова супруга Сузана заплакала, па изустила ово

Мондо 26.01.2025
Милић је признао да му подршка најближих у овом тренутку веома значи. Певач Милић Вукашиновић недавно је био на операцији, при којој му је ампутирана нога. Након изласка из рехабилитационог центра у ком је био како би се… »
Милић Вукашиновић проговорио о здравственом стању после ампутације ноге: "Кад су ми рекли да ће је одсећи..."

Милић Вукашиновић проговорио о здравственом стању после ампутације ноге: "Кад су ми рекли да ће је одсећи..."

Б92 26.01.2025
Рокер Милић Вукашиновић недавно је остао без ноге, када му је она ампутирана због здравствених проблема. Рокер је сада за домаће медије проговорио о свом здравственом стању и први пут стао пред телевизијске камере. Открио је… »
Милић први пут пред камерама после ампутације ноге, поменуо Сузану: "Почела је да плаче и питала ме..."

Милић први пут пред камерама после ампутације ноге, поменуо Сузану: "Почела је да плаче и питала ме..."

Телеграф 26.01.2025
Препоручујемо. Рокеру Милићу Вукашиновићу ампутирана је нога пре скоро два месеца, а он се тренутно налази у једном рехабилитационом центру. Он је сада уснимљен први пут у центру у којем се налази и пред камерама је са супругом… »

Вести дана »