Povezane vesti
Prvo pojavljivanje Milica vukašinovića nakon amputacije noge: Roker u kolicima, njegova žena u suzama: "Bilo je užasno"
Blic pre 1 dan
Roker Milić Vukašinović nedavno je bio na operaciji posle koje mu je amputirana noga, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Milić Vukašinović sada se prvi put pojavio pred kamerama i otkrio kako teče njegov oporavak. On je ispričao i kako je… »
Milić Vukašinović prvi put u javnosti nakon amputacije noge: Njegova supruga Suzana zaplakala, pa izustila ovo
Mondo pre 1 dan
Milić je priznao da mu podrška najbližih u ovom trenutku veoma znači. Pevač Milić Vukašinović nedavno je bio na operaciji, pri kojoj mu je amputirana noga. Nakon izlaska iz rehabilitacionog centra u kom je bio kako bi se oporavio. Milić je otkrio… »
Milić Vukašinović progovorio o zdravstvenom stanju posle amputacije noge: "Kad su mi rekli da će je odseći..."
B92 pre 1 dan
Roker Milić Vukašinović nedavno je ostao bez noge, kada mu je ona amputirana zbog zdravstvenih problema. Roker je sada za domaće medije progovorio o svom zdravstvenom stanju i prvi put stao pred televizijske kamere. Otkrio je kako se oseća, kao i da… »
Milić prvi put pred kamerama posle amputacije noge, pomenuo Suzanu: "Počela je da plače i pitala me..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Rokeru Miliću Vukašinoviću amputirana je noga pre skoro dva meseca, a on se trenutno nalazi u jednom rehabilitacionom centru. On je sada usnimljen prvi put u centru u kojem se nalazi i pred kamerama je sa suprugom Suzanom progovorio o… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Gardijan piše o blokadi, traktori i protest podsećaju na pad Miloševića
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana