Повезане вести

Волео најлепшу спортисткињу Југославије, заједно играли у Партизану: "Да опет бирам, поново бих изабрала Дражена"

Волео најлепшу спортисткињу Југославије, заједно играли у Партизану: "Да опет бирам, поново бих изабрала Дражена"

Мондо 26.01.2025
Дражен Далипагић имао складан брак са некадашњом тенисерком Соњом Пожег. Некадашњи кошаркаш Дражен "Праја" Далипагић преминуо је након тешке болести, а то је велики ударац за српску кошарку. Отишао је један од најбољих играча… »
Одлазак Дражена Далипагића, легенде југословенске и светске кошарке

Одлазак Дражена Далипагића, легенде југословенске и светске кошарке

BBC News 26.01.2025
Кошаркашки великан, репрезентативац Југославије и прослављени играч Партизана, преминуо је у 74. години после дуге и тешке болести. Великан југословенске, европске и светске кошарке - Дражен Далипагић, преминуо је у 74. години у… »
Хрвати хтели да украду Дражена Далипагића: "Драги господине, ја сам Србин и немам везе с вама"

Хрвати хтели да украду Дражена Далипагића: "Драги господине, ја сам Србин и немам везе с вама"

Мондо 26.01.2025
Легендарни Дражен Далипагић рођен је у Мостару, а Хрватима је објаснио да је Србин. Након тешке болести преминуо је Дражен "Праја" Далипагић, најбољи стрелац у историји Партизана и члан најбоље репрезентативне петорке на овим… »
Огласио се КСС: Познато када ће се одржати комеморација Дражену Далипагићу Праји

Огласио се КСС: Познато када ће се одржати комеморација Дражену Далипагићу Праји

Телеграф 26.01.2025
Препоручујемо. Кошарка у Србији је завијена у црно, након што је 25. јануара 2025. године овај свет напустио један од највећих кошаркаша на овим просторима - Дражен Праја Далипагић, који је преминуо у 74. години. Некадашњи… »

Вести дана »