Povezane vesti
Napadanuti tinejdžer u Trebinju operisan, maloletnici koji su ga pretuki, privedeni u policiju
Radio 021 26.01.2025
Tinejdžer, koga je u Trebinju pretuklo pet maloletnika, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. Njega je juče pretuko pet mlađih maloletnika, koji su privedeni u policiju i u toku je… »
Napadnuti tinejdžer u Trebinju operisan, maloletnici koji su ga pretuki privedeni
Novi magazin 26.01.2025
Tinejdžer, koga je u Trebinju pretuklo pet maloletnika, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. Njega je juče pretuko pet mlađih maloletnika, koji su privedeni u policiju i u toku… »
Jeziv napad u Trebinju: Pet maloletnika bejzbol palicama pretuklo tinejdžera, evo u kakvom je stanju
Nova 26.01.2025
Tinejdžer, koga je u Trebinju pretuklo pet maloletnika, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. Njega je juče pretuko pet mlađih maloletnika, koji su privedeni u policiju i u toku… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Cena nafte porasla više od šest odsto i azijske berze pale posle Trampovih izjava oko Irana
N1 Info pre 18 minutajoš 30 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 53 minutajoš 42 povezane