Повезане вести
"Ћерка ми је забранила да причам о њеном раду за Доналда Трампа": Каја Остојић искрено: "Имала је неки пех, да јој не бих…
Блиц 26.01.2025
Певачица каже да је Николина у Доналдовом маркетиншком тиму и да ће ускоро отпутовати код ње у Америку. Каја Остојић је прошле године изговорила судбоносно „да“ изабранику Милошу Чујовићу, а њихов брак је подржала и певачицина… »
„Доживела је поприличан пакао“: Каја Остојић о ћеркиној сарадњи са Трампом, свом браку и уклањању тетоваже
Нова 26.01.2025
Каја Остојић је прошле године изговорила судбоносно „да“ изабранику Милошу Чујовићу, а њихов брак је подржала и певачицина ћерка Николина, која ради за Доналда Трампа. Каја је сада причала о свему томе. „Он је такав, баш сам… »
"Имала је пех, забранила ми је": Каја Остојић открила шта њена ћерка тачно ради за Доналда Трампа
Мондо 26.01.2025
Каја не крије да је веома поносна, а предстоји јој и путовање код ћерке у Америку. Певачица Каја Остојић не крије да је поносна на наследницу која је тренутно у Америци и која ради за новоизабраног америчког председника Доналда… »
Вести дана »
Министар Братина за Спутњик: Требало би проширити надлежности РЕМ-а на све медије и друштвене мреже
Спутник пре 56 минутајош 34 повезане
Грађани блокирали долазне и одлазне пероне Међумесне аутобуске станице у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
(БЛОГ) Сина Дијане Хрке звали са непознатог броја, грађани блокирали аутобуску у Новом Саду
Н1 Инфо пре 16 минутајош 48 повезаних