Повезане вести

"Ћерка ми је забранила да причам о њеном раду за Доналда Трампа": Каја Остојић искрено: "Имала је неки пех, да јој не бих…

"Ћерка ми је забранила да причам о њеном раду за Доналда Трампа": Каја Остојић искрено: "Имала је неки пех, да јој не бих…

Блиц 26.01.2025
Певачица каже да је Николина у Доналдовом маркетиншком тиму и да ће ускоро отпутовати код ње у Америку. Каја Остојић је прошле године изговорила судбоносно „да“ изабранику Милошу Чујовићу, а њихов брак је подржала и певачицина… »
„Доживела је поприличан пакао“: Каја Остојић о ћеркиној сарадњи са Трампом, свом браку и уклањању тетоваже

„Доживела је поприличан пакао“: Каја Остојић о ћеркиној сарадњи са Трампом, свом браку и уклањању тетоваже

Нова 26.01.2025
Каја Остојић је прошле године изговорила судбоносно „да“ изабранику Милошу Чујовићу, а њихов брак је подржала и певачицина ћерка Николина, која ради за Доналда Трампа. Каја је сада причала о свему томе. „Он је такав, баш сам… »
"Имала је пех, забранила ми је": Каја Остојић открила шта њена ћерка тачно ради за Доналда Трампа

"Имала је пех, забранила ми је": Каја Остојић открила шта њена ћерка тачно ради за Доналда Трампа

Мондо 26.01.2025
Каја не крије да је веома поносна, а предстоји јој и путовање код ћерке у Америку. Певачица Каја Остојић не крије да је поносна на наследницу која је тренутно у Америци и која ради за новоизабраног америчког председника Доналда… »

Вести дана »