Povezane vesti
"Ćerka mi je zabranila da pričam o njenom radu za Donalda Trampa": Kaja Ostojić iskreno: "Imala je neki peh, da joj ne bih…
Blic pre 2 dana
Pevačica kaže da je Nikolina u Donaldovom marketinškom timu i da će uskoro otputovati kod nje u Ameriku. Kaja Ostojić je prošle godine izgovorila sudbonosno „da“ izabraniku Milošu Čujoviću, a njihov brak je podržala i pevačicina ćerka… »
„Doživela je popriličan pakao“: Kaja Ostojić o ćerkinoj saradnji sa Trampom, svom braku i uklanjanju tetovaže
Nova pre 2 dana
Kaja Ostojić je prošle godine izgovorila sudbonosno „da“ izabraniku Milošu Čujoviću, a njihov brak je podržala i pevačicina ćerka Nikolina, koja radi za Donalda Trampa. Kaja je sada pričala o svemu tome. „On je takav, baš sam imala sreće… »
"Imala je peh, zabranila mi je": Kaja Ostojić otkrila šta njena ćerka tačno radi za Donalda Trampa
Mondo pre 2 dana
Kaja ne krije da je veoma ponosna, a predstoji joj i putovanje kod ćerke u Ameriku. Pevačica Kaja Ostojić ne krije da je ponosna na naslednicu koja je trenutno u Americi i koja radi za novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa. Kaja se… »
Vesti dana »
Mreža za restituciju pozvala Vladu Srbije da povuče iz procedure dva predložena zakona
Insajder pre 1 satjoš 101 povezana
Kolegijum Univerziteta u Beogradu: Odmah i po zakonu postupiti prema napadačima na studente u Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih
Održan protest u Kragujevcu: Građani šetali od zgrade BIA do prostorija SNS
N1 Info pre 2 satajoš 63 povezane