Povezane vesti
„Roditelji kupuju deci žene“: Zorani Mićanović ponuđena vrtoglava cifra za brak
Nova 27.01.2025
Naša pevačica osvrnula se na događaje sa romskih veselja na kojima često nastupa. Zorana Mićanović ne krije da mnogo zarađuje na romskim svadbama u dijaspori, a tamo se uverila u njihove običaje. Jedan od najčudnijih navika jeste običaj da se mlada… »
"Da se udaš za mene? Moj tata će ti dati 200.000 evra": Zorana otkrila šta joj se desilo na jednoj romskoj svadbi
Mondo 27.01.2025
Pevačica Zorana Mićanović je na jednom romskom veselju na kojem je nastupala, dobila ponudu da, osim honorara, dobije i muža. Pevačica Zorana Mićanović karijeru je počela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, nakon čega je postala jedna od najtraženijih… »
"Hoćeš da se udaš, moj tata bi ti dao 200.000 €" Pevačica došla da peva na romskom slavlju, dobila šok bračnu ponudu: Kupuju…
Kurir 27.01.2025
Zorana Mićanović poznata je po tome da, iako veoma mlada, dobro zna da radi svoj posao, pa je često tražena na veseljima u inostranstvu. Očekivano, svadbe u dijaspori su veoma raskošne i novca ima više nego što može i da se zamisli, a na jednom romskom… »
"Moj tata bi ti dao: 200.000 evra" Mladoj srpskoj pevačici nudili da se uda - ona ostala šokirana: "roditelji kupuju deci žene"…
Blic 27.01.2025
Zorana Mićanović poznata je po tome da, iako veoma mlada, dobro zna da radi svoj posao, pa je često tražena na veseljima u inostranstvu. Očekivano, svadbe u dijaspori su veoma raskošne i novca ima više nego što može i da se zamisli, a na jednom romskom… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 1 satjoš 57 povezanih

Profesor prepoznao bivšeg đaka među policajcima u Novom Pazaru: “Saginji glavu, fantomka ne pomaže”
Luftika pre 22 minutajoš 35 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 4 sati

(VIDEO) Studenti izbačeni iz Univerziteta u Novom Pazaru: „Napad na jednog je napad na sve nas“
In medija pre 1 satjoš 24 povezane