Повезане вести
„Певала сам од среће кад сам се развела“: Лидија Вукићевић о разлазу од Митра Мркеле – „Он је рекао ма дај, какав развод“…
Нова 27.01.2025
Због фудбалског успеха Митра Мркеле Лидија је живела у иностранству годинама, а када се љубав угасила и када су се растали, вратила се својој највећој љубави - глуми. Лидија Вукићевић и Митар Мркела били су један од најлепших… »
"Ову реченицу ми је изговорио Митар Мркела кад сам тражила развод": Лидија Вукићевић дан касније поднела захтев
Мондо 27.01.2025
Глумица из брака са некадашњим фудбалером има два сина. Глумица из култне серије " Бољи живот" Лидија Вукићевић, на врхунцу популарности удала се за фудбалера Митра Мркелу, с којим је добила синове Андреја и Давида. Због… »
"Ову реченицу ми је Митар рекао кад сам тражила развод" Дан после којег је Лидија Вукићевић процветала, сестра јој се крстила…
Курир 27.01.2025
Лидија Вукићевић и Митар Мркела били су један од најлепших естрадних парова у време када су стали на „луди камен”. Бивши муж Лидије Вукићевић и глумица, обоје на врхунцу популарности, лудо су се волели, а као круна њихове… »
"Ову реченицу ми је Митар рекао кад сам тражила развод": Дан који Лидија Вукићевић не може да заборави: "Моја рођена сестра је…
Блиц 26.01.2025
Лидија Вукићевић и Митар Мркела били су један од најлепших естрадних парова у време када су стали на „луди камен”. Бивши муж Лидије Вукићевић и глумица, обоје на врхунцу популарности, лудо су се волели, а као круна њихове… »
Вести дана »
Опасно невреме прети региону! Ево кога ће погодити потоп са грмљавинским олујама, а где ће вејати снег
Телеграф пре 1 сатјош 30 повезаних
Ђоковић у четвртфиналу без борбе: Меншик се повукао са Аустралијан опена због повреде
Недељник пре 1 сатјош 23 повезане
„Узнемирен сам сада“: Ђоковић се огласио поводом Сабаленке, она му одмах узвратила!
Хот спорт пре 1 сатјош 33 повезане
Ево колико је новца зарадила Александра Крунић пласманом у два четвртфинала на Аустралијан опену!
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Србин је радио шта је хтео, одиграо је меч за памћење! Никола Јовић разбио Јуту, погледајте најзанимљивије моменте са утакмице! видео
Курир пре 20 минутајош 28 повезаних