Povezane vesti
„Pevala sam od sreće kad sam se razvela“: Lidija Vukićević o razlazu od Mitra Mrkele – „On je rekao ma daj, kakav…
Nova pre 1 dan
Zbog fudbalskog uspeha Mitra Mrkele Lidija je živela u inostranstvu godinama, a kada se ljubav ugasila i kada su se rastali, vratila se svojoj najvećoj ljubavi - glumi. Lidija Vukićević i Mitar Mrkela bili su jedan od najlepših estradnih parova u… »
"Ovu rečenicu mi je izgovorio Mitar Mrkela kad sam tražila razvod": Lidija Vukićević dan kasnije podnela zahtev
Mondo pre 1 dan
Glumica iz braka sa nekadašnjim fudbalerom ima dva sina. Glumica iz kultne serije " Bolji život" Lidija Vukićević, na vrhuncu popularnosti udala se za fudbalera Mitra Mrkelu, s kojim je dobila sinove Andreja i Davida. Zbog suprugovog angažmana… »
"Ovu rečenicu mi je Mitar rekao kad sam tražila razvod" Dan posle kojeg je Lidija Vukićević procvetala, sestra joj se…
Kurir pre 1 dan
Lidija Vukićević i Mitar Mrkela bili su jedan od najlepših estradnih parova u vreme kada su stali na „ludi kamen”. Bivši muž Lidije Vukićević i glumica, oboje na vrhuncu popularnosti, ludo su se voleli, a kao kruna njihove ljubavi rođeni su… »
"Ovu rečenicu mi je Mitar rekao kad sam tražila razvod": Dan koji Lidija Vukićević ne može da zaboravi: "Moja rođena…
Blic pre 2 dana
Lidija Vukićević i Mitar Mrkela bili su jedan od najlepših estradnih parova u vreme kada su stali na „ludi kamen”. Bivši muž Lidije Vukićević i glumica, oboje na vrhuncu popularnosti, ludo su se voleli, a kao kruna njihove ljubavi rođeni su… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana