Povezane vesti
SNS Zrenjanin: Ne treba pribegavati nasilnim metodama već civilizovanom ponašanju
Zrenjaninski 27.01.2025
Gradski odbor Srpske napredne stranke Zrenjanin najoštrije je danas osudio, kako je navedeno u saopštenju, upućivanje pretnji i ugrožavanje bezbednosti prvog čoveka zrenjaninskih naprednjaka i gradonačelnika Sima Salapure i njegove porodice. SNS… »
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura: Ugrožena je bezbednost mene i moje porodice
I Love Zrenjanin 27.01.2025
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura jutros se obratio građanima na svom Facebook profilu rekavši da se sinoć dogodio presedan u političkom delovanju našeg grada. Kako Salapura navodi u ovom saopštenju dvojica aktivista udruženja „Pokret ujedinjenih… »
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura tvrdi da je ugrožena bezbednost njega i njegove porodice! Gradonačelnik Zrenjanina Simo…
Volim Zrenjanin 27.01.2025
“Poštovani građani Zrenjanina, Želim da vas obavestim da se sinoć dogodio presedan u političkom delovanju u našem gradu. Naime, dvojica opozicionih aktivista koji se kriju iza satiričnog udruženja pod nazivom „Pokret ujedinjenih fantoma“ na najgrublji… »
Simo Salapura: Opozicioni aktivisti ugrozili bezbednost mene i moje porodice
Zrenjaninski 27.01.2025
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je jutros na svom Fejsbuk profilu da se sinoć dogodio presedan u političkom delovanju u našem gradu. Simo Salapura tvrdi da su dvojica opozicionih aktivista, koji se kriju iza satiričnog udruženja pod… »
Vesti dana »

Zaječar: Skupština grada usvojila dnevni red, opozicija i dalje ometa rad
RTV pre 58 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih

Oglasio se Lončar nakon operacije Darka Glišića: "i dalje je intubiran, u pitanju su dva krvna suda"
Mondo pre 7 minutajoš 132 povezane

Požar u Batajnici: Vatrogasci lokalizovali vatru, evakuisan vrtić
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih