Povezane vesti
"Umro mi je na rukama...": Andrej (25) poginuo u nesreći kod Aleksinca, verenica otkrila detalje, bila sa njim u vozilu
Mondo 27.01.2025
Tijana je opisala kako je došlo do stravične nesreće kod Aleksinca u kojoj je poginuo njen verenik Andrej. Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno… »
"Ljubavi budi se, nemoj da mi umreš!" Andrej (25) iz Niša umro verenici na rukama nakon jezivog udesa, neutešna otkrila…
Kurir 27.01.2025
Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno, pokušao da izbegne sudar sa vozilom kojim je upravljao maloletnik (17). Njegova neutešna verenica i majka za… »
„Ljubavi, budi se, nemoj da mi umreš“: Andrej verenici preminuo na rukama, usmrtio ga maloletnik vozeći bez dozvole…
Nova 27.01.2025
Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog sudara “opela”… »
Ljubavi, budi se nemoj da mi umreš: Andrej verenici izdahnuo na rukama, usmrtio ga maloletnik bez vozačke
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače iz Subotice za Beograd stigli u Novi Sad: Položili 15 buketa na železničkoj stanici
Danas pre 40 minutajoš 50 povezanih

Opsadno stanje u Požegi, predsednik opštine ne želi da se izvini prosvetnim radnicima
Vreme pre 6 satijoš 12 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 6 satijoš 19 povezanih

Havarija u Sjevernom moru: Sudarili se američki tanker i teretni brod
SEEbiz pre 38 minutajoš 27 povezanih