Povezane vesti

"Umro mi je na rukama...": Andrej (25) poginuo u nesreći kod Aleksinca, verenica otkrila detalje, bila sa njim u vozilu

"Umro mi je na rukama...": Andrej (25) poginuo u nesreći kod Aleksinca, verenica otkrila detalje, bila sa njim u vozilu

Mondo pre 2 dana
Tijana je opisala kako je došlo do stravične nesreće kod Aleksinca u kojoj je poginuo njen verenik Andrej. Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno… »
"Ljubavi budi se, nemoj da mi umreš!" Andrej (25) iz Niša umro verenici na rukama nakon jezivog udesa, neutešna otkrila…

"Ljubavi budi se, nemoj da mi umreš!" Andrej (25) iz Niša umro verenici na rukama nakon jezivog udesa, neutešna otkrila…

Kurir pre 2 dana
Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno, pokušao da izbegne sudar sa vozilom kojim je upravljao maloletnik (17). Njegova neutešna verenica i majka za… »
„Ljubavi, budi se, nemoj da mi umreš“: Andrej verenici preminuo na rukama, usmrtio ga maloletnik vozeći bez dozvole…

„Ljubavi, budi se, nemoj da mi umreš“: Andrej verenici preminuo na rukama, usmrtio ga maloletnik vozeći bez dozvole…

Nova pre 2 dana
Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog sudara “opela”… »
Ljubavi, budi se nemoj da mi umreš: Andrej verenici izdahnuo na rukama, usmrtio ga maloletnik bez vozačke

Ljubavi, budi se nemoj da mi umreš: Andrej verenici izdahnuo na rukama, usmrtio ga maloletnik bez vozačke

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog… »

Vesti dana »