Повезане вести

"Умро ми је на рукама...": Андреј (25) погинуо у несрећи код Алексинца, вереница открила детаље, била са њим у возилу

"Умро ми је на рукама...": Андреј (25) погинуо у несрећи код Алексинца, вереница открила детаље, била са њим у возилу

Мондо 27.01.2025
Тијана је описала како је дошло до стравичне несреће код Алексинца у којој је погинуо њен вереник Андреј. Андреј Никодијевић (25) из Ниша погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила пре три дана код Алексинца… »
"Љубави буди се, немој да ми умреш!" Андреј (25) из Ниша умро вереници на рукама након језивог удеса, неутешна открила…

"Љубави буди се, немој да ми умреш!" Андреј (25) из Ниша умро вереници на рукама након језивог удеса, неутешна открила…

Курир 27.01.2025
Андреј Никодијевић (25) из Ниша погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила пре три дана код Алексинца када је наводно, покушао да избегне судар са возилом којим је управљао малолетник (17). Његова неутешна… »
„Љубави, буди се, немој да ми умреш“: Андреј вереници преминуо на рукама, усмртио га малолетник возећи без дозволе, породица…

„Љубави, буди се, немој да ми умреш“: Андреј вереници преминуо на рукама, усмртио га малолетник возећи без дозволе, породица…

Нова 27.01.2025
Нишлијка Тијана Панчић (21) пуком срећом преживела је тежак удес у алексиначком селу Мозгово док је њен вереник Андреј Никодијевић (25) подлегао тешким повредама. Трагедија се догодила 24. јануара када је дошло до директног… »
Љубави, буди се немој да ми умреш: Андреј вереници издахнуо на рукама, усмртио га малолетник без возачке

Љубави, буди се немој да ми умреш: Андреј вереници издахнуо на рукама, усмртио га малолетник без возачке

Телеграф 27.01.2025
Препоручујемо. Нишлијка Тијана Панчић (21) пуком срећом преживела је тежак удес у алексиначком селу Мозгово док је њен вереник Андреј Никодијевић (25) подлегао тешким повредама. Трагедија се догодила 24. јануара када је дошло до… »

Вести дана »