Povezane vesti
„Ljubavi, budi se, nemoj da mi umreš“: Andrej verenici preminuo na rukama, usmrtio ga maloletnik vozeći bez dozvole, porodica…
Nova 27.01.2025
Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog sudara “opela” niških… »
Ljubavi, budi se nemoj da mi umreš: Andrej verenici izdahnuo na rukama, usmrtio ga maloletnik bez vozačke
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog sudara “opela”… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 37 minutajoš 29 povezanih
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 37 minutajoš 18 povezanih
Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 33 povezane
Hladan i kišovit petak u Srbiji: Temperatura do 18 stepeni, od nedelje ponovo sunčanije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Danas je poslednji dan isplate 6.000 dinara: Evo koliko dugo novac može da ostane na računu
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih