Povezane vesti
"Umro mi je na rukama...": Andrej (25) poginuo u nesreći kod Aleksinca, verenica otkrila detalje, bila sa njim u vozilu
Mondo pre 2 dana
Tijana je opisala kako je došlo do stravične nesreće kod Aleksinca u kojoj je poginuo njen verenik Andrej. Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno… »
"Ljubavi budi se, nemoj da mi umreš!" Andrej (25) iz Niša umro verenici na rukama nakon jezivog udesa, neutešna otkrila…
Kurir pre 2 dana
Andrej Nikodijević (25) iz Niša poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana kod Aleksinca kada je navodno, pokušao da izbegne sudar sa vozilom kojim je upravljao maloletnik (17). Njegova neutešna verenica i majka za… »
„Ljubavi, budi se, nemoj da mi umreš“: Andrej verenici preminuo na rukama, usmrtio ga maloletnik vozeći bez dozvole…
Nova pre 2 dana
Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog sudara “opela”… »
Ljubavi, budi se nemoj da mi umreš: Andrej verenici izdahnuo na rukama, usmrtio ga maloletnik bez vozačke
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Nišlijka Tijana Pančić (21) pukom srećom preživela je težak udes u aleksinačkom selu Mozgovo dok je njen verenik Andrej Nikodijević (25) podlegao teškim povredama. Tragedija se dogodila 24. januara kada je došlo do direktnog… »
Vesti dana »
Tramp proteruje: 30.000 migranata, šalje ih u zatvor! Šokantna odluka predsednika SAD: "Ne želim ih u našoj zemlji"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Fed nije poslušao Trumpa, Kinezi zadaju glavobolju OpenAI-ju - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 3 satajoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 6 satijoš 1 povezana