Povezane vesti
Real se oprostio od Praje
Sportski žurnal 27.01.2025
Kraljevski klub odao poštu bivšem igraču. Komemoracijom u Skupštini Beograda, danas u 10.30, od Dražena Dalipagića oprostiće se prijatelji i poštovaoci, potom će u 13.15 na Novom groblju, u krugu porodice, biti ispraćen na večni počinak. Legendarnom… »
Real se oprostio od legendarnog Praje: U Madridu je sve stalo zbog Dalipagića
Mondo 27.01.2025
Real Madrid je pred utakmicu u Španiji odao počast Draženu Dalipagiću. Dražen Dalipagić otišao je u večnost. Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Jugoslavije preminuo je u subotu 25. januara u 74. godini posle duge i teške bolesti. Od njega se danima… »
Mitar Bošnjaković pred večiti derbi: "Bilo bi dobro da pobedimo..."
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Košarkaški klub Partizan je zabeležio izuzetno ubedljivu pobedu u 18. kolu ABA lige protiv Cibone sa 93:59, gde su priliku dobili i mlađi košarkaši, te i oni koji su manje igrali u Evroligi u proteklom periodu. Jedan od njih je bio i mladi… »
Mario Nakić odigrao utakmicu sezone, pa poručio: "Bilo je bitno da mi domaći i mlađi odmorimo nosioce"
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su veoma ubedljivo slavili protiv Cibone u meču 18. kola ABA lige i to sa 93:59 na gostujućem terenu. Jedan od najboljih igrača na ovom meču je bio i Mario Nakić, koji se vraća u ritam. Mario Nakić je propustio određeni… »
Ovo niste videli u TV prenosu: Partizan u posebnim majicama izašao na meč sa Cibonom
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Košarkaši Partizana su doslovno demolirali Cibonu u meču 18. kola ABA lige sa 93:59 u košarkaškom klasiku ovih prostora. Crno-beli su na ovom meču imali i jedan poseban detalj kao omaž legendarnom igraču Draženu Dalipagiću koji je preminuo… »
Real se oprostio od Dražena Dalipagića (VIDEO)
Danas 26.01.2025
Košarkaši Real Madrida i Korune odigrali su mrč 18. kola ACB lige (pobedio je kraljevski klub sa 90:74), a pred sam start utakmice poslat je poslednji pozdrav za Dražena Praju Dalipagića koji je u subotu preminuo u 74. godini. Pred sam start meča na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 6 satijoš 1 povezana