Povezane vesti
Ponašanje jednog ministra u restoranu: Oteo telefon novinarki i pokazao srednji prst gostima
Radio 021 27.01.2025
Gosti jednog beogradskog restorana, skandirali su "Studenti" dok je tu sedeo ministar finanasija Siniša Mali, a tome je svedocila novinaraka Danica Ilić. "Dok je izlazio, razni stolovi su krenuli da uzvikuju 'Živeli studenti'. Nije to bio jedan gost… »
UNS osudio ponašanje Siniše Malog prema novinarki Danici Ilić
Danas 27.01.2025
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je danas ponašanje ministra finansija Siniše Malog, koji je u restoranu u centru Beograda iz ruku istrgao telefon novinarki Danici Ilić, koja je pokušala da uzme izjavu od njega dok je izlazio, a gosti uzvikivali… »
Novinarka o susretu sa Malim u restoranu: Iznenađena sam silinom kojom mi je oteo telefon, srednji prst je prostačko ponašanje…
N1 Info 27.01.2025
Gosti jednog beogradskog restorana, skandirali su "Studenti" dok je tu sedeo ministar finanasija Siniša Mali, a tome je svedocila novinaraka Danica Ilić. "Dok je izlazio, razni stolovi su krenuli da uzvikuju 'Živeli studenti'. Nije to bio jedan gost… »
Novinarka o susretu sa Malim u restoranu: Iznenađena sam silinom kojom mi je oteo telefon
Novi magazin 27.01.2025
Vesti dana »
Tramp ponovo blokira iranske luke, 'SAD neće upravljati moreuzom', odgovara Teheran
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih
Đurić: SAD donele odluku o početku strateškog dijaloga sa Srbijom, prva sesija u petak
Beta pre 34 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do vikenda, od nedelje osveženje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Drugi dan zaredom zemljotres u Prokuplju: Registrovan zemljotres jačine 2,5 stepena
NIN pre 34 minutajoš 18 povezanih
Đedović Handanović sa delegacijom Svetske banke o novom gasnom programu vrednom milijardu evra
N1 Info pre 34 minutajoš 13 povezanih