Povezane vesti
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije: Kad proteste završe studenti, mi nastavljamo
Insajder 27.01.2025
Predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Goran Filipović rekao je danas da je u ovom trenutku najvažniji interes tog udružnja da traktorima obezbede proteste studenata, a da će, kada se reše njihovi zahtevi i sami krenuti u borbu za… »
Poljoprivrednici: Kad proteste završe studenti, mi nastavljamo
Nova ekonomija 27.01.2025
Predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Goran Filipović rekao je danas da je u ovom trenutku najvažniji interes tog udruženja da traktorima obezbede proteste studenata, a da će, kada se reše njihovi zahtevi i sami krenuti u borbu za… »
Poljoprivrednik Filipović: Kad studenti završe proteste, mi nastavljamo
Danas 27.01.2025
Predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Goran Filipović rekao je danas da je u ovom trenutku najvažniji interes tog udružnja da traktorima obezbede proteste studenata, a da će, kada se reše njihovi zahtevi i sami krenuti u borbu za… »
Poljoprivrednici će kuvati šest kazana pasulja na blokadi tri mosta u Novom Sadu
Radio 021 27.01.2025
Poljoprivrednici iz Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije će i u subotu, 1. februara podržati novosadske studente u blokadama. Kako su najavili, oni će u toku blokade tri mosta kuvati šest kazana pasulja za studente i građane. Zamolili su… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 15 satijoš 9 povezanih
Vang Ji: Poseta Sija Vašingtonu donela novi napredak u odnosima između Kine i SAD
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
(Foto) Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji u stambenoj zgradi u Atini
Newsmax Balkans pre 10 satijoš 31 povezana
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 9 satijoš 27 povezanih