Повезане вести

Иницијатива за опстанак пољопривредника Србије: Кад протесте заврше студенти, ми настављамо

Иницијатива за опстанак пољопривредника Србије: Кад протесте заврше студенти, ми настављамо

Инсајдер 27.01.2025
Председник Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије Горан Филиповић рекао је данас да је у овом тренутку најважнији интерес тог удружња да тракторима обезбеде протесте студената, а да ће, када се реше њихови захтеви и… »
Пољопривредници: Кад протесте заврше студенти, ми настављамо

Пољопривредници: Кад протесте заврше студенти, ми настављамо

Нова економија 27.01.2025
Председник Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије Горан Филиповић рекао је данас да је у овом тренутку најважнији интерес тог удружења да тракторима обезбеде протесте студената, а да ће, када се реше њихови захтеви и… »
Пољопривредници ће кувати шест казана пасуља на блокади три моста у Новом Саду: „Кад се студентски захтеви испуне, онда ћемо…

Пољопривредници ће кувати шест казана пасуља на блокади три моста у Новом Саду: „Кад се студентски захтеви испуне, онда ћемо…

Данас 27.01.2025
Пољопривредници из Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије ће и у суботу, 1. фебруара подржати новосадске студенте у блокадама. Како су најавили, они ће у току блокаде три моста кувати шест казана пасуља за студенте и… »
Пољопривредник Филиповић: Кад студенти заврше протесте, ми настављамо

Пољопривредник Филиповић: Кад студенти заврше протесте, ми настављамо

Данас 27.01.2025
Председник Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије Горан Филиповић рекао је данас да је у овом тренутку најважнији интерес тог удружња да тракторима обезбеде протесте студената, а да ће, када се реше њихови захтеви и… »
Пољопривредници ће кувати шест казана пасуља на блокади три моста у Новом Саду

Пољопривредници ће кувати шест казана пасуља на блокади три моста у Новом Саду

Радио 021 27.01.2025
Пољопривредници из Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије ће и у суботу, 1. фебруара подржати новосадске студенте у блокадама. Како су најавили, они ће у току блокаде три моста кувати шест казана пасуља за студенте и… »

Вести дана »