Povezane vesti
"Nemam muža, pukne mi cev, ja to radim": Ceca Ražnatović otvorila dušu, evo šta je sve palo na njena leđa: "Znam da zamenim…
Blic 27.01.2025
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za "Blic", s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove… »
Ceca otkrila kako izgleda samački život nakon što su se njena deca, ali i sestra Lidija sa porodicom, iselili iz ogromne vile…
Nova 27.01.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. „Pukla mi je cev u kući, ja muža… »
"Nemam muža, pukne mi cev, ja to sredim" Ceca Ražnatović otkrila šta je sve palo na njena leđa: Znam da zamenim sijalicu…
Kurir 27.01.2025
Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za medije, s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Otkrila je da i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. - Pukla mi je cev u kući, ja… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 27 minutajoš 65 povezanih

„Delije“ kipte od besa: Kakav je ovo kriminal od 107 poena, trebaće nam tonu živaca!
Hot sport pre 38 minutajoš 38 povezanih

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 43 minutajoš 22 povezane