Povezane vesti

"Nemam muža, pukne mi cev, ja to radim": Ceca Ražnatović otvorila dušu, evo šta je sve palo na njena leđa: "Znam da…

"Nemam muža, pukne mi cev, ja to radim": Ceca Ražnatović otvorila dušu, evo šta je sve palo na njena leđa: "Znam da…

Blic pre 10 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za "Blic", s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja… »
Ceca otkrila kako izgleda samački život nakon što su se njena deca, ali i sestra Lidija sa porodicom, iselili iz ogromne…

Ceca otkrila kako izgleda samački život nakon što su se njena deca, ali i sestra Lidija sa porodicom, iselili iz ogromne…

Nova pre 9 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. „Pukla mi je cev u kući, ja… »
"Nemam muža, pukne mi cev, ja to sredim" Ceca Ražnatović otkrila šta je sve palo na njena leđa: Znam da zamenim sijalicu…

"Nemam muža, pukne mi cev, ja to sredim" Ceca Ražnatović otkrila šta je sve palo na njena leđa: Znam da zamenim sijalicu…

Kurir pre 9 dana
Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za medije, s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Otkrila je da i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. - Pukla mi je cev u kući, ja… »

Vesti dana »