Povezane vesti
"Nemam muža, pukne mi cev, ja to radim": Ceca Ražnatović otvorila dušu, evo šta je sve palo na njena leđa: "Znam da…
Blic 27.01.2025
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za "Blic", s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja… »
Ceca otkrila kako izgleda samački život nakon što su se njena deca, ali i sestra Lidija sa porodicom, iselili iz ogromne…
Nova 27.01.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Ceca Ražnatović, otkrila je i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. „Pukla mi je cev u kući, ja… »
"Nemam muža, pukne mi cev, ja to sredim" Ceca Ražnatović otkrila šta je sve palo na njena leđa: Znam da zamenim sijalicu…
Kurir 27.01.2025
Svetlana Ceca Ražnatović trenutno renovira vilu u Ljutice Bogdana, a kako je istakla za medije, s obzirom da nema muža svi poslovi padaju na nju. Otkrila je da i kada se desi neki kvar u vili, ona je ta koja zove majstora. - Pukla mi je cev u kući, ja… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 9 satijoš 28 povezanih

Buka dok Vučić drži konferenciju za medije: Studenti i građani zvižde i traže izbore na Andrićevom vencu FOTO/VIDEO
Nova pre 11 minutajoš 14 povezanih