Povezane vesti

Vlado Georgiev najavio premijeru pesme - Sve si mi bila ti!

Vlado Georgiev najavio premijeru pesme - Sve si mi bila ti!

Svet plus pre 9 dana
Vlado Georgiev oduševio je fanove otkrivanjem dela nove pesme "Sve si mi bila ti", koju će premijerno izvesti na svojim koncertima u februaru, dok publika s nestrpljenjem iščekuje njeno zvanično objavljivanje. Nakon što je u decembru četiri večeri… »
Uz espreso i nove hitove – Vlado Georgiev obećava "Gospodske koncerte" za pamćenje!

Uz espreso i nove hitove – Vlado Georgiev obećava "Gospodske koncerte" za pamćenje!

Blic pre 9 dana
Nakon što je u decembru 2024. godine rasprodao čak četiri koncerta u Sava Centru, Vlado Georgiev nije želeo da njegova publika ostane uskraćena za još nezaboravnih trenutaka. Zato je odlučio da organizuje još tri „Gospodska koncerta“ koja će… »
Vlado Georgiev raspametio publiku u decembru – sada priprema još tri „Gospodska koncerta“ u februaru!

Vlado Georgiev raspametio publiku u decembru – sada priprema još tri „Gospodska koncerta“ u februaru!

Kurir pre 9 dana
Nakon što je u decembru 2024. godine rasprodao čak četiri koncerta u Sava Centru, Vlado Georgiev nije želeo da njegova publika ostane uskraćena za još nezaboravnih trenutaka. Zato je odlučio da organizuje još tri „Gospodska koncerta“ koja će… »
Publika mi je vratila osmeh

Publika mi je vratila osmeh

Vesti online pre 9 dana
Umetnik prepoznatljivog i moćnog glasa Slavko Banjac, prethodne godine uspešno se vratio na scenu posle duže diskografske pauze, a njegovu brojnu publiku obradovala je vest da će održati koncert 22. februara u MTS dvorani, pod nazivom “Ljubav kao… »
"Roditeljstvo me je promenilo": Vlado Georgiev iskreno o porodici - Otkrio istinu o odnosu sa taštom

"Roditeljstvo me je promenilo": Vlado Georgiev iskreno o porodici - Otkrio istinu o odnosu sa taštom

Blic pre 9 dana
Nakon Gospodskih koncerata koji su obeležili kraj 2024. godine, Vlado Georgiev vraća se u Sava Centar sa još tri ekskluzivna koncerta koja su zakazana za 8, 9. i 10. februar. Za Story. rs kantautor, pevač i producent govori o tome koliko su ćerke… »

Vesti dana »