Povezane vesti

Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubici Noe Milivojev: Ubica je bio u njegovom stanu dan pre hapšenja

Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubici Noe Milivojev: Ubica je bio u njegovom stanu dan pre hapšenja

Blic 27.01.2025
Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas, 27. januara, a u Višem sudu u Beogradu se kao svedok pojavio i poznati voditelj. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo da ne iznosi… »
Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubice Noe Milivoev: Ubica bio u njegovom stanu dan pre hapšenja

Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubice Noe Milivoev: Ubica bio u njegovom stanu dan pre hapšenja

Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas, 27. januara, a u Višem sudu u Beogradu se kao svedok pojavio i poznati voditelj. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo… »
Ognjen je tražio kremu za ruke, rekao je da mu je koža suva zbog kiseline: Svedok zbog psihičkih trauma danas odbio da…

Ognjen je tražio kremu za ruke, rekao je da mu je koža suva zbog kiseline: Svedok zbog psihičkih trauma danas odbio da…

Kurir 27.01.2025
"Ja imam posttraumatski sindrom nakon svega, taj izveštaj psihijatra sam i dostavio sudu, a sada ostajem pri svemu što sam rekao ranije. Ognjen mi je rekao ranije samo da ga je Noa prevarila, ali je kratko odgovarao", rekao je danas pred Višim sudom u… »
Suđenje za ubistvo Noe počelo iz početka: Saslušan muškarac u čijem stanu je bio Dabetić i tri policajca

Suđenje za ubistvo Noe počelo iz početka: Saslušan muškarac u čijem stanu je bio Dabetić i tri policajca

Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka. Suđenje je formalno počelo iz početka, zbog promene člana sudskog veća, te se Dabetić ponovo izjasnio da nije… »
Nastavlja se suđenje za ubistvo Noe Milivojev: Svedoci kažnjeni sa 100.000, da li će se danas pojaviti?

Nastavlja se suđenje za ubistvo Noe Milivojev: Svedoci kažnjeni sa 100.000, da li će se danas pojaviti?

Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev trebalo bi da bude nastavljeno danas u Višem sudu u Beogradu. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo da ne iznosi odbranu i saslušana su samo… »

Vesti dana »