Povezane vesti
Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubici Noe Milivojev: Ubica je bio u njegovom stanu dan pre hapšenja
Blic 27.01.2025
Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas, 27. januara, a u Višem sudu u Beogradu se kao svedok pojavio i poznati voditelj. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo da ne iznosi odbranu i… »
Poznati voditelj se pojavio na suđenju ubice Noe Milivoev: Ubica bio u njegovom stanu dan pre hapšenja
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas, 27. januara, a u Višem sudu u Beogradu se kao svedok pojavio i poznati voditelj. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo da ne… »
Ognjen je tražio kremu za ruke, rekao je da mu je koža suva zbog kiseline: Svedok zbog psihičkih trauma danas odbio da govori…
Kurir 27.01.2025
"Ja imam posttraumatski sindrom nakon svega, taj izveštaj psihijatra sam i dostavio sudu, a sada ostajem pri svemu što sam rekao ranije. Ognjen mi je rekao ranije samo da ga je Noa prevarila, ali je kratko odgovarao", rekao je danas pred Višim sudom u… »
Suđenje za ubistvo Noe počelo iz početka: Saslušan muškarac u čijem stanu je bio Dabetić i tri policajca
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka. Suđenje je formalno počelo iz početka, zbog promene člana sudskog veća, te se Dabetić ponovo izjasnio da nije kriv i… »
Nastavlja se suđenje za ubistvo Noe Milivojev: Svedoci kažnjeni sa 100.000, da li će se danas pojaviti?
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Suđenje Ognjenu Dabetiću za ubistvo Noe Milivojev trebalo bi da bude nastavljeno danas u Višem sudu u Beogradu. Suđenje je počelo 6. juna prošle godine, a do sada je Dabetić iskoristio pravo da ne iznosi odbranu i saslušana su samo tri… »
Vesti dana »
Glavni iranski zvaničnici na molitvi za Hamneija, glasni pozivi na ubistvo Trampa
Danas pre 46 minutajoš 29 povezanih
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Jutros u saobraćaju poginulo troje mladih ljudi, MUP apeluje da se pažljivo vozi
Nova pre 25 minutajoš 17 povezanih
Odjek pobede: Košarkaški asovi se oglasili i poručili – Orlići su ponos Srbije!
Hot sport pre 55 minutajoš 23 povezane