Povezane vesti
Sedam intimnih ostvarenja u trci za priznanja: Počinje DOK #7
Nova 27.01.2025
Međunarodni festival dugometražnog dokumentarnog filma DOK #7 biće po sedmi put održan od 30. januara do 2. februara u Mts dvorani. Festival će svečano biti otvoren 30. januara u 19 časova u sali 6 Mts dvorane projekcijom filma „Arhitekton“ proslavljenog… »
Enter Dok takmičarska selekcija Dok #7 festivala
Telegraf 27.01.2025
Preporučujemo. Sedmo izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #7 biće održano od 30. januara do 2. februara u mts Dvorani. Takmičarski program pod nazivom Enter Dok u kome učestvuju debitantski dugometražni dokumentarni… »
Enter Dok takmičarska selekcija DOK #7 festivala
Nedeljnik 27.01.2025
Sedmo izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #7 biće održano od 30. januara do 2. februara u mts Dvorani. Takmičarski program pod nazivom Enter Dok u kome učestvuju debitantski dugometražni dokumentarni filmovi, predstaviće… »
Vesti dana »
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana