Povezane vesti
Bivši košarkaš igra basket sa studentima na Autokomandi: Ko tebe automobilom, ti njega hlebom (VIDEO, FOTO)
Danas 27.01.2025
Vladimir Štimac, bivši srpski košarkaš, odlučio je da podrži studente u blokadi Autokomande. Ipak smo mi ljudi i dobri domaćini! pic.twitter.com/Wo8JmOuZvZ — Vladimir Stimac (@stimac15) January 27, 2025 Nakon velikog niza protesta širom Srbije… »
FOTO „Ipak smo mi ljudi i dobri domaćini“: Štimac objavio slike sa protesta na Autokomandi
Nova 27.01.2025
Vladimir Štimac, bivši srpski košarkaš, odlučio je da podrži studente u protestu, odnosno na blokadi Autokomande 27. januara. Već odavno je Štimac aktivno uključen u politička i društvena dešavanja u Srbiji, a mesecima podržava studente u… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 3 minutajoš 14 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp udvostručuje carine na čelik i aluminijum na 50%: Globalne tenzije rastu
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane