Повезане вести
Вучић: Потписаћу одлуку о помиловању за студенте и професоре који су процесуирани
Телеграф 27.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић у обраћању грађанима из Палате Србије изјавио је да ће бити спреман да потпише помиловање од кривичног гоњења приведеним студентима и професорима. Тринаест студената и… »
Вучић о захтевима студената: Спреман сам, за оне који хоће, да потпишем помиловање од кривичног гоњења
Н1 Инфо 27.01.2025
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о захтевима студената, рекао је да је спреман, за оне који желе, да потпише одлуку о помиловању од кривичног гоњења. Говорећи о студентским захтевима, међу којима је и одбацивање… »
Вучић о захтевима студената: Спреман сам, за оне који хоће, да потпишем помиловање од кривичног гоњења
Нови магазин 27.01.2025
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о захтевима студената, рекао је да је спреман, за оне који желе, да потпише одлуку о помиловању од кривичног гоњења. Говорећи о студентским захтевима, међу којима је и одбацивање… »
Вести дана »
Министарка Пауновић: Да сам била Слободан Милошевић етнички бих очистила Косово 1998.
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
Ирски министар: Настављамо да се консултујемо са чланицама ЕУ о Србији
Нова пре 40 минутајош 33 повезане
Мештанин: Урсула фон дер Лајен упозната са проблемом Нештина и Визића, надлежни у Србији још не реагују
Н1 Инфо пре 3 сатајош 5 повезаних
Индекс учинка у заштити животне средине: Србија међу три најгоре земље у Европи
Време пре 3 сатајош 1 повезана
Ескалација сукоба САД и Ирана: Експлозије у иранским градовима и жалба УН
Наслови.аи пре 26 минутајош 30 повезаних