Povezane vesti

Brnabić sazvala Kolegijum za sutra u Skupštini Srbije povodom predstojeće sednice

Brnabić sazvala Kolegijum za sutra u Skupštini Srbije povodom predstojeće sednice

Euronews pre 9 dana
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sazvala je za sutra u 10 časova Kolegijum parlamenta radi dogovora sa potpredsednicima parlamenta i šefovima poslaničkih grupa o radu predstojeće sednice, koja će, kako je najavljeno, biti održana u sredu… »
Sutra u Skupštini Srbije Kolegijum povodom predstojeće sednice

Sutra u Skupštini Srbije Kolegijum povodom predstojeće sednice

Telegraf pre 9 dana
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sazvala je za sutra u 10 časova Kolegijum parlamenta radi dogovora sa potpredsednicima parlamenta i šefovima poslaničkih grupa o radu predstojeće sednice, koja će, kako je najavljeno, biti… »
Ne mogu da dozvolim blokadu rada parlamenta: Brnabić: Na dnevni red staviću raspravu o poverenju Vladi i meni kao predsednici…

Ne mogu da dozvolim blokadu rada parlamenta: Brnabić: Na dnevni red staviću raspravu o poverenju Vladi i meni kao predsednici…

Blic pre 9 dana
Predsednica Skupštine Srbije poručila je večeras da će staviti na dnevni red sednice parlamenta raspravu o poverenju Vladi i nkoj kao predsednici Skupštine, što je tražila opozicija. Ona je u obraćanju iz Palate Srbija poručila da očekuje da… »
Brnabić: Stavićemo na dnevni red sednice parlamenta raspravu o poverenju Vladi i meni

Brnabić: Stavićemo na dnevni red sednice parlamenta raspravu o poverenju Vladi i meni

Telegraf pre 9 dana
Preporučujemo. Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je večeras da će na dnevni red sednice parlamenta staviti raspravu o poverenju Vladi i o njoj kao predsednici Narodne skupštine, što je tražila opozicija, i dodala da očekuje da… »
Da li će opozicija učestvovati na Kolegijumu i vanrednoj sednici Skupštine?

Da li će opozicija učestvovati na Kolegijumu i vanrednoj sednici Skupštine?

Danas pre 9 dana
Nekoliko meseci nakon zahteva opozicije da se u Skupštini Srbije raspravlja o poverenju Vladi, i odbijanja predsednice Skupštine Ane Brnabić da to stavi na dnevni red, taj predlog sad dolazi od same Brnabić. Ipak, sudeći po reakcijama opozicionih… »

Vesti dana »