Povezane vesti
"Moj narod je napadnut, i deca": Pevačica u suzama zbog masovne deportacije migranata iz Amerike
Mondo 27.01.2025
Pevačicu je ovaj potez slomio, te se odmah oglasila na društvenim mrežama. Selena Gomez, američka pevačica i glumica meksičkog porekla, rasplakala se na Instagramu zbog nedavnih odluka Donalda Trampa, tačnije zbog deportacije migranata. "Žao mi je"… »
Selena Gomez u suzama, za sve je kriv Tramp: "Volela bih da mogu nešto da uradim, ali..." VIDEO
B92 27.01.2025
Selena Gomez, američka pevačica i glumica meksičkog porekla, rasplakala se na video snimku koji je objavila na Instagram storiju. Nju su pogodile nedavne akcije novog predsednika SAD-a, Donalda Trampa, odnosno deportacije migranata. "Žao mi je", napisala… »
Vesti dana »
U skupštini danas dan za glasanje: Pred poslanicima 59 tačaka dnevnog reda, usvojen predlog rebalansa budžeta
Blic pre 18 minutajoš 32 povezane
Ministar Đurić: Srbija i Indija imaju potencijal za saradnju na polju veštačke inteligencije
Serbian News Media pre 18 minutajoš 31 povezana
Poplave u Nepalu i na Tibetu: Stradalo najmanje 900 ljudi, više od 4.700 se vodi kao nestalo, stotine tela sahranjeno u olitkim grobovima
Danas pre 53 minutajoš 26 povezanih