Повезане вести

Ово је сестра с којом Милица није причала 5 година: Њен муж је преварио за 60.000 евра

Ово је сестра с којом Милица није причала 5 година: Њен муж је преварио за 60.000 евра

Свет & Скандал 28.01.2025
Зет Милице Тодоровић преварио је и узео њен новац Певачица Милица Тодоровић била је гошћа емисије “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић” у којој је говорила о најболнијим темама из свог живота. Зет Милице Тодоровић је био тај… »
(Видео) "деду сам сањала седам дана после смрти": Са њим је Милица Тодоровић причала у сну, а ноћ пре него што је преминула…

(Видео) "деду сам сањала седам дана после смрти": Са њим је Милица Тодоровић причала у сну, а ноћ пре него што је преминула…

Блиц 27.01.2025
Милица Тородовић је гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој говори о оним не тако лепим моментима у животу. О томе колико је била везана за баку и деду најбоље говоре и њени разговори са њима у сну о… »
(Видео) "ја се извињавам што сам се зарозала овако": Милица Тодоровић јеца у емисији: "Лекар ми је преписао антидепресиве…

(Видео) "ја се извињавам што сам се зарозала овако": Милица Тодоровић јеца у емисији: "Лекар ми је преписао антидепресиве…

Блиц 27.01.2025
Милица Тодоровић је у једном тренутку у свом животу имала психолошку кризу и како професорка још каже меланхоличну фазу, а о томе отворено говори у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује вечерас, у… »
(Видео) "та веза од шест година, ту је било мало турбулентније": Милица Тородовић проговорила о некадашњим љубавима и односу…

(Видео) "та веза од шест година, ту је било мало турбулентније": Милица Тородовић проговорила о некадашњим љубавима и односу…

Блиц 27.01.2025
Певачица Милица Тодоровић гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" коју можете пратити на Блиц телевизији вечерас, у понедељак у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117. Милица Тодоровић у емисији "На… »
(Видео) "нисмо типична балканска породица, не питају ме када ћеш да се удаш, да рађаш": Милица Тодоровић о родитељима, брату…

(Видео) "нисмо типична балканска породица, не питају ме када ћеш да се удаш, да рађаш": Милица Тодоровић о родитељима, брату…

Блиц 27.01.2025
Певачица Милица Тодоровић је гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић". Како професорка каже Милица има много дарова природе о којима је спремна да говори баш као и о тренуцима поноса, али и о тренуцима бола душе… »
(Видео) Са очима пуним суза: Милица Тодоровић о натписима које су јој остављали по школи и професорима: "Уђем у учионицу, а…

(Видео) Са очима пуним суза: Милица Тодоровић о натписима које су јој остављали по школи и професорима: "Уђем у учионицу, а…

Блиц 27.01.2025
Милица Тородвић је врло млада кренула пут естраде иако никада раније није мислила да ће се наћи у тој сфери музике. Шта је то њу занимало и како је себе замишљала прича у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која… »

Вести дана »