Povezane vesti

Ovo je sestra s kojom Milica nije pričala 5 godina: Njen muž je prevario za 60.000 evra

Ovo je sestra s kojom Milica nije pričala 5 godina: Njen muž je prevario za 60.000 evra

Svet & Skandal pre 2 dana
Zet Milice Todorović prevario je i uzeo njen novac Pevačica Milica Todorović bila je gošća emisije “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” u kojoj je govorila o najbolnijim temama iz svog života. Zet Milice Todorović je bio taj zbog koga… »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima…

(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima…

Blic pre 2 dana
Pevačica Milica Todorović je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović". Kako profesorka kaže Milica ima mnogo darova prirode o kojima je spremna da govori baš kao i o trenucima ponosa, ali i o trenucima bola duše. Njenu priču… »
(Video) "ta veza od šest godina, tu je bilo malo turbulentnije": Milica Torodović progovorila o nekadašnjim ljubavima i…

(Video) "ta veza od šest godina, tu je bilo malo turbulentnije": Milica Torodović progovorila o nekadašnjim ljubavima i…

Blic pre 2 dana
Pevačica Milica Todorović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete pratiti na Blic televiziji večeras, u ponedeljak u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117. Milica Todorović u emisiji "Na terapiji sa… »
(Video) "ja se izvinjavam što sam se zarozala ovako": Milica Todorović jeca u emisiji: "Lekar mi je prepisao antidepresive…

(Video) "ja se izvinjavam što sam se zarozala ovako": Milica Todorović jeca u emisiji: "Lekar mi je prepisao antidepresive…

Blic pre 2 dana
Milica Todorović je u jednom trenutku u svom životu imala psihološku krizu i kako profesorka još kaže melanholičnu fazu, a o tome otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u 22 sata… »
(Video) "dedu sam sanjala sedam dana posle smrti": Sa njim je Milica Todorović pričala u snu, a noć pre nego što je…

(Video) "dedu sam sanjala sedam dana posle smrti": Sa njim je Milica Todorović pričala u snu, a noć pre nego što je…

Blic pre 2 dana
Milica Torodović je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj govori o onim ne tako lepim momentima u životu. O tome koliko je bila vezana za baku i dedu najbolje govore i njeni razgovori sa njima u snu o kojima takođe priča… »
(Video) Sa očima punim suza: Milica Todorović o natpisima koje su joj ostavljali po školi i profesorima: "Uđem u učionicu…

(Video) Sa očima punim suza: Milica Todorović o natpisima koje su joj ostavljali po školi i profesorima: "Uđem u učionicu…

Blic pre 2 dana
Milica Torodvić je vrlo mlada krenula put estrade iako nikada ranije nije mislila da će se naći u toj sferi muzike. Šta je to nju zanimalo i kako je sebe zamišljala priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje… »

Vesti dana »