Повезане вести
„Срећа па сам на време почео да уплаћујем пензију у Аустрији“: Кемал Маловчић распродаје имовину
Нова 28.01.2025
Популарни фолкер признао је да продаје дискотетку коју је годинама поседовао, пошто његова деца не намеравају да се баве тим послом. Кемал Маловчић својевремено је открио да планира да прода овај објекат, као и да је на време… »
"Срећа па сам на време почео да уплаћујем пензију"! Познати естрадни заводник проговорио о економском суноврату, деца не желе…
Курир 28.01.2025
Иза фолкер Кемала Маловчића је успешна и вишедеценијска каријера. У једном од последњих интервјуа причао је о одлуци да прода локал који је дуго поседовао. - Решио сам да продам дискотеку коју сам држао. На горњем спрату је… »
Важио је за највећег заводника на естради, а САД је други човек: Деца не желе да преузму оно у шта је певач годинама улагао…
Блиц 28.01.2025
Фолкер Кемал Маловчић је на пролеће напунио 78 година, а за њим је успешна, вишедеценијска каријера. У једном од последњих интервјуа причао је о одлуци да прода локал који је дуго поседовао. - Решио сам да продам дискотеку коју… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 5 сатијош 1 повезана