Povezane vesti
„Sreća pa sam na vreme počeo da uplaćujem penziju u Austriji“: Kemal Malovčić rasprodaje imovinu
Nova 28.01.2025
Popularni folker priznao je da prodaje diskotetku koju je godinama posedovao, pošto njegova deca ne nameravaju da se bave tim poslom. Kemal Malovčić svojevremeno je otkrio da planira da proda ovaj objekat, kao i da je na vreme razmišljao o penziji, pa… »
"Sreća pa sam na vreme počeo da uplaćujem penziju"! Poznati estradni zavodnik progovorio o ekonomskom sunovratu, deca ne…
Kurir 28.01.2025
Iza folker Kemala Malovčića je uspešna i višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na… »
Važio je za najvećeg zavodnika na estradi, a SAD je drugi čovek: Deca ne žele da preuzmu ono u šta je pevač godinama…
Blic 28.01.2025
Folker Kemal Malovčić je na proleće napunio 78 godina, a za njim je uspešna, višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao. - Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane