Povezane vesti
Luna i Marko dovezli se na anabelin rođendan u besnoj mašini od 250.000€! Evo od čega njih dvoje ozbiljno zarađuju posle…
Kurir pre 2 dana
Luna Đogani i Marko Miljković počastili su se, novom, besnom mašinom od 250.000 evra i to od zarade na društvenim mrežama. Njih dvoje su se nikada raspoloženiji i srećniji pojavili na rođendanskoj proslavi Lunine majke Anabele. Sumirali su godinu… »
(Video) "ispunio sam životnu želju": Marko Miljković i Luna Đogani kupili auto od 250.000 evra: "Desilo se nešto…
Blic pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas napravila je sinoć žurku povodom jubilarnog 50. rođendana, a njena ćerka Luna Đogani i zet Marko Miljković progovorili su na slavlju pred našim kamerama. Luna i Marko su sumirali dešavanja u prethodnom periodu i otkrili… »
"Nema mi moje majke…" Anabela zaplakala na 50. rođendanu, održala emotivan govor, potpuno se slomila (foto)
Kurir pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas proslavila je 50. rođendan. Napravila je veliku proslavu i okupila najbliže prijatelje i brojnu rodbinu. U jednom momentu održala je i emotivan govor, kada je otkrila da nisu došli svi koje je želela da vidi. Na ovaj bitan… »
(Video) Anabela plakala na svom rođendanu: Slomila se pred gostima, prolila suze: "Nema mi moje majke..."
Blic pre 2 dana
Anabela Atijas povodom svog 50. rođendana napravila je gala žurku na kojoj su prisustvovali njeni najmiliji, mađutim u jednom trenutku je pevačica održala govor i slomila se pred gostima. - Ovo je bio moj san nekad, zamišljala sam nas sve ovako… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Staru Pazovu, građani ih dočekali večerom i vatrometom
Beta pre 20 minutajoš 50 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 5 satijoš 51 povezana
Američki ministar odbrane o avionskoj nesreći u Vašingotnu: "Ovo je rezultat problema sa visinom leta helikoptera"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Studenti stigli u Staru Pazovu, građani ih dočekali večerom i vatrometom
Radio sto plus pre 44 minutajoš 37 povezanih