Povezane vesti
Luna i Marko dovezli se na anabelin rođendan u besnoj mašini od 250.000€! Evo od čega njih dvoje ozbiljno zarađuju posle…
Kurir 28.01.2025
Luna Đogani i Marko Miljković počastili su se, novom, besnom mašinom od 250.000 evra i to od zarade na društvenim mrežama. Njih dvoje su se nikada raspoloženiji i srećniji pojavili na rođendanskoj proslavi Lunine majke Anabele. Sumirali su godinu koja je… »
(Video) "ispunio sam životnu želju": Marko Miljković i Luna Đogani kupili auto od 250.000 evra: "Desilo se nešto neočekivano"…
Blic 28.01.2025
Pevačica Anabela Atijas napravila je sinoć žurku povodom jubilarnog 50. rođendana, a njena ćerka Luna Đogani i zet Marko Miljković progovorili su na slavlju pred našim kamerama. Luna i Marko su sumirali dešavanja u prethodnom periodu i otkrili kakvi su… »
"Nema mi moje majke…" Anabela zaplakala na 50. rođendanu, održala emotivan govor, potpuno se slomila (foto)
Kurir 28.01.2025
Pevačica Anabela Atijas proslavila je 50. rođendan. Napravila je veliku proslavu i okupila najbliže prijatelje i brojnu rodbinu. U jednom momentu održala je i emotivan govor, kada je otkrila da nisu došli svi koje je želela da vidi. Na ovaj bitan dan… »
(Video) Anabela plakala na svom rođendanu: Slomila se pred gostima, prolila suze: "Nema mi moje majke..."
Blic 28.01.2025
Anabela Atijas povodom svog 50. rođendana napravila je gala žurku na kojoj su prisustvovali njeni najmiliji, mađutim u jednom trenutku je pevačica održala govor i slomila se pred gostima. - Ovo je bio moj san nekad, zamišljala sam nas sve ovako ovde… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana