Povezane vesti

Luna i Marko dovezli se na anabelin rođendan u besnoj mašini od 250.000€! Evo od čega njih dvoje ozbiljno zarađuju posle…

Luna i Marko dovezli se na anabelin rođendan u besnoj mašini od 250.000€! Evo od čega njih dvoje ozbiljno zarađuju posle…

Kurir pre 2 dana
Luna Đogani i Marko Miljković počastili su se, novom, besnom mašinom od 250.000 evra i to od zarade na društvenim mrežama. Njih dvoje su se nikada raspoloženiji i srećniji pojavili na rođendanskoj proslavi Lunine majke Anabele. Sumirali su godinu… »
(Video) "ispunio sam životnu želju": Marko Miljković i Luna Đogani kupili auto od 250.000 evra: "Desilo se nešto…

(Video) "ispunio sam životnu želju": Marko Miljković i Luna Đogani kupili auto od 250.000 evra: "Desilo se nešto…

Blic pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas napravila je sinoć žurku povodom jubilarnog 50. rođendana, a njena ćerka Luna Đogani i zet Marko Miljković progovorili su na slavlju pred našim kamerama. Luna i Marko su sumirali dešavanja u prethodnom periodu i otkrili… »
"Nema mi moje majke…" Anabela zaplakala na 50. rođendanu, održala emotivan govor, potpuno se slomila (foto)

"Nema mi moje majke…" Anabela zaplakala na 50. rođendanu, održala emotivan govor, potpuno se slomila (foto)

Kurir pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas proslavila je 50. rođendan. Napravila je veliku proslavu i okupila najbliže prijatelje i brojnu rodbinu. U jednom momentu održala je i emotivan govor, kada je otkrila da nisu došli svi koje je želela da vidi. Na ovaj bitan… »
(Video) Anabela plakala na svom rođendanu: Slomila se pred gostima, prolila suze: "Nema mi moje majke..."

(Video) Anabela plakala na svom rođendanu: Slomila se pred gostima, prolila suze: "Nema mi moje majke..."

Blic pre 2 dana
Anabela Atijas povodom svog 50. rođendana napravila je gala žurku na kojoj su prisustvovali njeni najmiliji, mađutim u jednom trenutku je pevačica održala govor i slomila se pred gostima. - Ovo je bio moj san nekad, zamišljala sam nas sve ovako… »

Vesti dana »