Повезане вести

Луна и Марко довезли се на анабелин рођендан у бесној машини од 250.000€! Ево од чега њих двоје озбиљно зарађују после…

Луна и Марко довезли се на анабелин рођендан у бесној машини од 250.000€! Ево од чега њих двоје озбиљно зарађују после…

Курир 28.01.2025
Луна Ђогани и Марко Миљковић почастили су се, новом, бесном машином од 250.000 евра и то од зараде на друштвеним мрежама. Њих двоје су се никада расположенији и срећнији појавили на рођенданској прослави Лунине мајке Анабеле… »
(Видео) "испунио сам животну жељу": Марко Миљковић и Луна Ђогани купили ауто од 250.000 евра: "Десило се нешто неочекивано"…

(Видео) "испунио сам животну жељу": Марко Миљковић и Луна Ђогани купили ауто од 250.000 евра: "Десило се нешто неочекивано"…

Блиц 28.01.2025
Певачица Анабела Атијас направила је синоћ журку поводом јубиларног 50. рођендана, а њена ћерка Луна Ђогани и зет Марко Миљковић проговорили су на слављу пред нашим камерама. Луна и Марко су сумирали дешавања у претходном… »
"Нема ми моје мајке…" Анабела заплакала на 50. рођендану, одржала емотиван говор, потпуно се сломила (фото)

"Нема ми моје мајке…" Анабела заплакала на 50. рођендану, одржала емотиван говор, потпуно се сломила (фото)

Курир 28.01.2025
Певачица Анабела Атијас прославила је 50. рођендан. Направила је велику прославу и окупила најближе пријатеље и бројну родбину. У једном моменту одржала је и емотиван говор, када је открила да нису дошли сви које је желела да… »
(Видео) Анабела плакала на свом рођендану: Сломила се пред гостима, пролила сузе: "Нема ми моје мајке..."

(Видео) Анабела плакала на свом рођендану: Сломила се пред гостима, пролила сузе: "Нема ми моје мајке..."

Блиц 28.01.2025
Анабела Атијас поводом свог 50. рођендана направила је гала журку на којој су присуствовали њени најмилији, мађутим у једном тренутку је певачица одржала говор и сломила се пред гостима. - Ово је био мој сан некад, замишљала… »

Вести дана »