Повезане вести
Луна и Марко довезли се на анабелин рођендан у бесној машини од 250.000€! Ево од чега њих двоје озбиљно зарађују после…
Курир 28.01.2025
Луна Ђогани и Марко Миљковић почастили су се, новом, бесном машином од 250.000 евра и то од зараде на друштвеним мрежама. Њих двоје су се никада расположенији и срећнији појавили на рођенданској прослави Лунине мајке Анабеле… »
(Видео) "испунио сам животну жељу": Марко Миљковић и Луна Ђогани купили ауто од 250.000 евра: "Десило се нешто неочекивано"…
Блиц 28.01.2025
Певачица Анабела Атијас направила је синоћ журку поводом јубиларног 50. рођендана, а њена ћерка Луна Ђогани и зет Марко Миљковић проговорили су на слављу пред нашим камерама. Луна и Марко су сумирали дешавања у претходном… »
"Нема ми моје мајке…" Анабела заплакала на 50. рођендану, одржала емотиван говор, потпуно се сломила (фото)
Курир 28.01.2025
Певачица Анабела Атијас прославила је 50. рођендан. Направила је велику прославу и окупила најближе пријатеље и бројну родбину. У једном моменту одржала је и емотиван говор, када је открила да нису дошли сви које је желела да… »
(Видео) Анабела плакала на свом рођендану: Сломила се пред гостима, пролила сузе: "Нема ми моје мајке..."
Блиц 28.01.2025
Анабела Атијас поводом свог 50. рођендана направила је гала журку на којој су присуствовали њени најмилији, мађутим у једном тренутку је певачица одржала говор и сломила се пред гостима. - Ово је био мој сан некад, замишљала… »
Вести дана »

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Трамп позвао Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Први резултати избора у Северној Македонији: Кандидати за градоначелнике ВМРО-ДПМНЕ воде у 53 општине
Блиц пре 47 минутајош 5 повезаних