Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »

Tramp uoči sastanka sa Putinom: 'Visoki ulozi', Lavrov u majici SSSR
BBC News pre 50 minutajoš 50 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 112 povezane

Noć haosa: Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS
NIN pre 20 minutajoš 121 povezana

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

U junu prijavljena izgradnja 2.960 stanova, prosečna površina – 72,4 kvadrata
Jugmedia pre 2 satajoš 27 povezanih