Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »
Amerikanci odobrili izraelske udare na Hezbolah: Od napada izuzet Bejrut zbog zabrinutosti da će bombardovanje naneti štetu pregovorima sa Iranom
Kurir pre 6 satijoš 34 povezane
(Foto) Čačak i dalje bez vode zbog havarije na magistralnom cevovodu Rzava: Vojska pomaže u vodosnabdevanju građana
Newsmax Balkans pre 10 satijoš 22 povezane
Vučković o Mićunoviću: Život posvetio borbi za dijalog, demokratiju, podelu vlasti i odgovorni parlament
N1 Info pre 11 satijoš 53 povezane
Rekordne vrućine u Britaniji: London dva dana zaredom beleži istorijske temperature
Euronews pre 10 satijoš 28 povezanih