Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »
Tuča u autobusu na Žarkovu: Očevici prijavili da muškarac leži bez svesti!
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Aman kupio DIS i postao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
Jugmedia pre 4 satijoš 27 povezanih
Civilne mete u Iranu "na nišanu": Večeras ističe Trampov ultimatum - otvaranje moreuza ili totalno uništenje
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih
Džej Di Vens javno optužio Ukrajinu za pokušaje mešanja u izbore u SAD i Mađarskoj
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih
Donald Tramp mlađi: "Amerikanci mogu da nauče mnogo dolaskom u Republiku Srpsku"
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane