Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »
Iranski ministar: Ubistvo Laridžanija neće destabilizovati politički sistem
RTV pre 2 minutajoš 26 povezanih
Zahlađenje i jak vetar u Srbiji: Udari olujne jačine na istoku, temperatura do 12 stepeni
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 20 povezanih
Iran nastavio napade na Izrael i zemlje Zaliva zbog ubistva najvišeg vojnog zvaničnika Laridžanija
Beta pre 17 minutajoš 10 povezanih
Postignut dogovor države i proizvođača mleka: Formira se operativni tim za suzbijanje šverca sireva
Nova pre 56 minutajoš 11 povezanih