Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Preminula Senka Veletanlić, poznata pevačica i glumica: „Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama“
Danas pre 7 sati
"Gaspromnjeft" potvrdio da je sa MOL-om potpisao dogovor o namerama o prodaji NIS
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Srbija izgubila od Austrije i ispustila šansu da se pobedom direktno plasira u narednu fazu Evropskog prvenstva
Danas pre 4 satijoš 1 povezana