Povezane vesti
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
Glas Zapadne Srbije 28.01.2025
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
PREDSEDNIK VLADE PODNEO OSTAVKU, OPASANO SU NAM NAPALI NA ŠKOLU,DECU, NAJOSETLJIVIJI DEO DRŽAVE
„Moramo sačuvati Srbiju jer bez nje smo drvo bez korena, ovo je moj doprinos smirivanju tenzija među mojim narodom. Ovim svojevoljno plaćam svoju političku cenu”, kazao je Vučević. Predsednik Vlade Srbije u ostavci Miloš Vučević rekao je da će na toj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Za doček i cele nedelje, hladno i bez snega. Jutarnje od -4 dnevne do 14! Vremenska prognoza 29.12.2025. - 04.01.2026.
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 19 povezanih
Mijačić: Kurtijeva pobeda Srbima ne znači ništa dobro, neće biti iznenađenja u njegovoj politici
RTS pre 58 minutajoš 32 povezane
„Jedna stvar bi mogla sve da sruši“: Da li će Putin prihvatiti bilo kakav dogovor Trampa i Zelenskog?
Danas pre 38 minutajoš 49 povezanih